Süper Üye
Bu bani kaldıranlar var ama araştırman gerek ana ekran kartını satıp yeni alanlarda var aynı parayavalorantta hwid banim vardi direkt oyuna giremiyordum 152 hatasi alip biosumu guncelledim ve suan oynuyorum 30 dakka sonra ban atiyor valoranttan kalıcı olarak yasaklandınız diyerek cozumu varmidir bunun?(spoofer haric)
dırekt oyuna gıremıyordum 152 hatası alıp biosu guncelledıkten sonra 30 dakka sonra ban atmaya basladıhwid ban olan bir süre sonra atandir digeri farkli
hayır neden olsunki sadece spoofer ile çözülür hwid ban sorununuz.valorantta hwid banim vardi direkt oyuna giremiyordum 152 hatasi alip biosumu guncelledim ve suan oynuyorum 30 dakka sonra ban atiyor valoranttan kalıcı olarak yasaklandınız diyerek cozumu varmidir bunun?(spoofer haric)
modem reset ve format atman şart yoksa ban yemeye devam edersinvalorantta hwid banim vardi direkt oyuna giremiyordum 152 hatasi alip biosumu guncelledim ve suan oynuyorum 30 dakka sonra ban atiyor valoranttan kalıcı olarak yasaklandınız diyerek cozumu varmidir bunun?(spoofer haric)
kanka aynı hatayı bende alıyorum bekle sadece 2-3 aylık ban atıyolar geneldevalorantta hwid banim vardi direkt oyuna giremiyordum 152 hatasi alip biosumu guncelledim ve suan oynuyorum 30 dakka sonra ban atiyor valoranttan kalıcı olarak yasaklandınız diyerek cozumu varmidir bunun?(spoofer haric)
Valorant ekran kartına ban atmıyor ama olsun .dBu bani kaldıranlar var ama araştırman gerek ana ekran kartını satıp yeni alanlarda var aynı paraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?