ne zaman başlıyorArkadaşlar merhaba! Twitterda Valorantla ilgili bir haber gördüm.
Valorantta beta serverinde Turnuva mod deneniyormuş sanırım aynı clash gibi bi kaç fotoğraflar paylaşıldı sizle paylaşmak isterim..
•/ Turnuvalarda oynamak için minimum hesap seviyesi gerekecek.
•/ Kümelere yerleştirileceksiniz.
(Küme 1, 2, 3 veya A, B, C) •/ Liglerde oynayarak puan kazanacaksınız.
yorumlarınızı merak ediyorum
Buda paylaşılan görsel.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şimdilik bu kadar bilgi verildi fakat her rütbe oynayabilir sanırım clash gibi olacağını tahmin ediyorum kendi fikrimcehangi rankta olamamız gerekiyor
zaten vp vericeğini sanmıyorum fakat skin verebilir. çıkartma vs bunlar olabilir yaniValoranta yeni hile çıkmışken turnuva falan gelmesin ya hileyi açan kazanır ödülleri gerçi rito valoya pek güzel ödül vermiyor
rica ederimBilgilendirdiğin için teşekkürler ilk defa bir turnuvaya gireceksin
bir kaç yama beklenilceğini düşünüyorumHarika haber ne zaman uygulanir tahmini tarih var mi
Tamamdir hocam sag olunşimdilik bu kadar bilgi verildi fakat her rütbe oynayabilir sanırım clash gibi olacağını tahmin ediyorum kendi fikrimce
Post automatically merged:
zaten vp vericeğini sanmıyorum fakat skin verebilir. çıkartma vs bunlar olabilir yani
rica ederim
bir kaç yama beklenilceğini düşünüyorum
Farkındaysanız valorant sürekli yenilikler getirmeye çalışıyor. haritalar ajanlar vs şimdi de Astranın elinde eldiven var bekleyip görücez
loldeki clash gibi düşünbu turnuva neyin nesi bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?