Valorantta xp kasmanın kolay bi yolu var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lord_Of_Recep
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben savaş biletin'de 10.Aşamaya daha bugün geldim , baltayı alabilmem için 13 14 gün filan kaldı . Sizce süre bitmeden baltayı alabilirmiyim ? Alabilirsem ne kadar sürede alırım ? Çünkü hemen hemen hergün 5 6 saat valorant oynuyorum bu arada xp kasmanın ciddi anlamda kolay bi yolu varsa söylermisiniz Teşekkürler .

Üye
6 HİZMET YILI
ben sürekli deathmatch yada spike rush oynayarak kasıyorum.Ama oyun battle passin son günlerine doğru sık sık xp görevi veriyor onları takip edersen bitirebilirsin gibi ama gerçekten çok oynaman gerekiyor.Keşke bitmeden almasaydın dostum.

Lord_Of_Recep
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben sürekli deathmatch yada spike rush oynayarak kasıyorum.Ama oyun battle passin son günlerine doğru sık sık xp görevi veriyor onları takip edersen bitirebilirsin gibi ama gerçekten çok oynaman gerekiyor.Keşke bitmeden almasaydın dostum.
Kanka zaten görev oldumu saniyesine bitiriyorum . Biraz geç oldu evet ama yapacak bişey yok. Spike'a hücum atarım zaten kısa sürüyor ama ben kendime güveniyorum süre bitmeden o baltayı alırım .

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu arada kesinlikle alırsın. 13 günde komple bitirenler bile var. Spike hucum en kârlı seçenek gibi senin için biraz internetten araştırdım herkes SPİKE HUCUM oynuyor hızlı hızlı. Böyle devam et garanti alırsın bana kalırsa şüphen olmasın

Lord_Of_Recep
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu arada kesinlikle alırsın. 13 günde komple bitirenler bile var. Spike hucum en kârlı seçenek gibi senin için biraz internetten araştırdım herkes SPİKE HUCUM oynuyor hızlı hızlı. Böyle devam et garanti alırsın bana kalırsa şüphen olmasın
Moral desteğin için çok teşekkür ederim dostum. Benim adım Recep'se eğer ben 13 günde bitiririm valorant'a 2 ay oldu başlıyalı bi tık geç başlamış olabilirim ama baltayı aliyim yeter bana zaten . Spike en mantıklı seçenek ama derecesiz atsam daha fazla xp geliceği için daha hızlı bitiremezmiyim sence ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Spike hücum gir xp farm yapanlar vardır elbet arkadaş ekle. Hızlı hızlı kendinizi öldürüp xp farm yaparsan hızlı şekilde alırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
5-6 saat oynuyorsan harbi alırsın ya görevleri yapmaya çalış seri seri spike hücum gir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hadi bol şans alirsin sabaha :)

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Alırsın kanka rahat, görev yapmaya çalış, spike'a hücum gir rahat alırsın.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Günde kaç saat oynayabildiğine göre değişir ama bence alabilirsin biraz uzun süre oynuyor isen

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
spike hucum hem hızlı hemde iyi xp de verir zaten gunluk gorevler ve süreli gorevleder iyi xp veriyor yetiştirisin büyük ihitmalle bi aksaklık olmassa sende aktiflik konusunda tabi.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka bir valorant oyuncusu olarak spike öneririm bende bir süre oynuyordum plat 3 de bıraktım önerim spike gir

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaslarin ile spike rush gir birbirinizi oldurun ve sonuc xp :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Knk genellikle derecesiz gir ve güzel sonuçla bitir 4 k xp veriyor zaten ve haftalık görevleri hep yapsan güzel olurdu biraz zor alman yani aşama atladıkça xp sayısı artıyor hep aynı kalmıyor yani kesin alırsın demeyelim

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bitirirsin ya çok rahat

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kolay ya küçük bi uğraşla alırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...