Onaylı Üye
JET oynarsın baya güçlü
aşırı tilt ediyor vurulmuyoneon cok sacma car ültisi cok güclü
killjoy çok sevmiyorum omen kesin kararım gibiSage oynayabilirsin omen phoenix tuzakcı Da oynayabilirsin killjoy Falan
Ben Olsam Bende Omen la Başlardımkilljoy çok sevmiyorum omen kesin kararım gibi
tekrar başlıcam için zamanlamada sorun çekmem aralarda felan oynardım phoenix keyifli çarPhoenix oynayabilirsin aslında başlangıç için kolay bir çar olduğunu düşünüyorum sadece R yi düzgün zamanlaman gerekli.
Tek bi çara bağlı kalma maplere göre takım compuna göre tüm çarları öğren derecesizdeMerhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında
aynen öyle her karakter her mapde iş yapmıyorTek bi çara bağlı kalma maplere göre takım compuna göre tüm çarları öğren derecesizde
bro zaten biliyorum bi çok çarı betadan beri oynuyorum biraz ara verdik sadece yeni harita gelmiş bide harbor gelmiş aşırı keyif aldım oynarkendeTek bi çara bağlı kalma maplere göre takım compuna göre tüm çarları öğren derecesizde
instalock jettJET oynarsın baya güçlü