Valorantta yeniden başlıcam hero önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Takıma yararlı olmayı tercih ediyorum yaşantım gereği pcye fazla bakamıyorum oyüzden aim oturup çalışıcak vaktim yok zaten arkadaşlarımla haftada 1 kere girdiğim bi oyun oyüzden aim geliştirmek yerine takıma yararlı olmak benim için daha iyi
o zaman sage oyna basit karakter

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Takıma yararlı olmayı tercih ediyorum yaşantım gereği pcye fazla bakamıyorum oyüzden aim oturup çalışıcak vaktim yok zaten arkadaşlarımla haftada 1 kere girdiğim bi oyun oyüzden aim geliştirmek yerine takıma yararlı olmak benim için daha iyi
Takımınıza ajan skilleriyle hiçbir katkı sağlayamayacağınızında farkındasınızdır. Sonuçta hero skillerinin size oyunu altın tepside sunmasını bekleyemeyeceğimizde bir gerçek.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında
aga en iyisi phonix
Post automatically merged:

o zaman sage oyna basit karakter
ama sage ile takıma destek verip arkada oynamsı lazım buda yeni başlayan biri için zor

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Takımınıza ajan skilleriyle hiçbir katkı sağlayamayacağınızında farkındasınızdır. Sonuçta hero skillerinin size oyunu altın tepside sunmasını bekleyemeyeceğimizde bir gerçek.
Genede sova oku atıp hangi sidelar bilmek yada bir kaç line up bilip side tutmakta adam vurmak kadar iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga en iyisi phonix
Post automatically merged:

ama sage ile takıma destek verip arkada oynamsı lazım buda yeni başlayan biri için zor
en azından can verip takım arkadaşarını kaldırabilir arkalarında bekler canları azalırsa can verir

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Eğer bilgin var ise yoru önerebilirim cok güzel playzler yapabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Önerim ya pho yada Sage olurdu Sage takım doktoru olarak geçer her rankta Alınan bir karakter daha atak ve ya rash oynarım Aim sikintim fazla yok diyorsanda Phoenix bir karakterde olması gereken özellikler var kör duvar can ultisi ile 2. Bir 0 dan can

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence oyuna adapte olana kadar sage oyna hem basit hem takımda olması gereken önemli bi ajan

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sage oyna bi ilk metasını anla oyunun mentalisini anladık dan sonra viper oynayabilirsni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...