sakın ol o bandan ben çok yedım hesap banı o dostum hwıd de hesabın banlanıyor ve oyuna gırdıgınde van152 hatası verıyoryemin ederim kullanmadım aga yaw arkada acıktı ben ne yappcam ben bitimişim adminler bari 1 kerelik hwid spoller verin gg abi bittim hayırlı olsun
aga valorntda açmadım lol girdim x14 actım arkada valornt acıktıMuhtemelen aşırıya kaçmıssındır.
girilimiyor ne yapcamdostum hesap banı yemışssın
sakın ol o bandan ben çok yedım hesap banı o dostum hwıd de hesabın banlanıyor ve oyuna gırdıgınde van152 hatası verıyor
yenı hesap aç hocamaga valorntda açmadım lol girdim x14 actım arkada valornt acıktı
lole injecletim
girilimiyor ne yapcam
yenı hesap açıp oyunu oynayabılırsınaga valorntda açmadım lol girdim x14 actım arkada valornt acıktı
lole injecletim
girilimiyor ne yapcam
Moruk adam hesap banı yemiş. HWID değil.3 ay bekle ve spoofer iste
atabiliyor arkada valorant açıkken roblox için ahk açtım ve 3 ay ban yedim hwid valorantdan alakasız bir şekildebaşka oyuna inject olan bir hile nasıl alakasız bir oyun ban atar ki
dostum ben ilk defa donanım banı yedim hesabım kapatıldı ama ne kadar süre sonra banımın açılmasını görmem için illa ticket atmam mı lazım yoksa otomatik olarak ban yediğiniz günden itibaren 3 ay sonra mı girebiliyorsunuzatabiliyor arkada valorant açıkken roblox için ahk açtım ve 3 ay ban yedim hwid valorantdan alakasız bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?