loader kaynak lı hocam kendileri açıkladı zatenLoaderden yapıcağını sanmam fakat pubg mobile hilesiyle çakışıyor sanırım çoğu kişi bunu kullanırken valodanda ban yediğini söylüyor.
eyvallah geçmiş olsunbaşlıkta gördüğünüz gibi hwid yedim, vanguard açıkken mh loaderi açmanızı tavsiye etmem
keşke pubg mobile hilesi açılırken vanguard'ın kapalı olması zorunlu tutulaydı, ban yemezdim.XFProject kendi başıma modülleri etkileyen hiçbirşey yapmaz. XFProjecti açıp üstüne hileyi loadladıysanız vanguard bu durumu tespit etmiş ve ban atmış olabilir zaten tahminimce valorant hileside bu yüzden public olarak açılmıyor. Nasıl çözebiliriz diye test edildiğini düşünüyorum. Şu anda vanguard açıkken hile yüklemeyin. Vanguardı sisteminizden kaldırın valorant oyanyacağınız zaman otomatik kendisi kuruyor zaten.
Normal şartlarda böyle bir zorunluluk olmasının tek nedeni vanguard modül yüklemelerine engel olmasınadan kaynaklanıyorsa kapatılması isteniyor lakin vanguard bu tür hilelerin modül yüklemelerine hiçbir etkide bulunmuyordu taki birkaç gün öncesine kadar. Artık sistemde vanguard açıksa bütün bileşen modüllerine bakıyor eğer valoranta zarar verebilecek bir modül sisteme giriyorsa insta ban atıyor. Bu bilinmeyen random gelişen bir olayı malesef bu tür birşey beklenmediği için bir gelişme olmadı.keşke pubg mobile hilesi açılırken vanguard'ın kapalı olması zorunlu tutulaydı, ban yemezdim.