Vanguard Bypass Süreci

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba,
Son zamanlarda Vanguard Anti-Cheat sistemini bypass etmek için araştırma yapmaya başladım. Ancak, bu konuda bazı eksiklerim var ve deneyimli kişilerden yardım almak istiyorum. Aşağıda, karşılaştığım zorlukları ve bu süreçte izlemem gereken adımları netleştirmek için sorularımı listeledim. Herhangi bir konuda yardım edebilirseniz minnettar olurum! 😊

1. Vanguard Analizi

Vanguard’ın nasıl çalıştığını ve sistem üzerinde ne tür kontroller yaptığını anlamak için:

• Vanguard’ın işlem listesi, bellek erişimi veya disk okuma gibi aktivitelerini analiz ederken hangi araçlar ve yöntemler önerilir?
  • Process Explorer veya benzeri araçları kullanırken hangi tür işlemlere dikkat etmeliyim?
  • Kernel seviyesinde çalışan bir anti-cheat sistemini detaylı bir şekilde anlamak için hangi kaynakları incelemeliyim?

2. Sistem Erişim İzinleri

Anti-cheat sistemlerinin genellikle kernel erişimi ile çalıştığını biliyorum:

• Kernel seviyesinde bir işlemin bellek erişimini bypass etmek için hangi yöntemler kullanılabilir?
  • Ring 0 ile çalışan bir anti-cheat sistemine müdahale etmeden önce en güvenli yaklaşım nedir?

3. Bellek ve API Çağrıları

Vanguard, genellikle şüpheli bellek ve API çağrılarını izliyor:

• ReadProcessMemory veya WriteProcessMemory gibi çağrıların tespit edilmemesi için ne gibi yöntemler kullanılır?
  • Bellek manipülasyonunu tespit eden Vanguard gibi bir sistemi kandırmak için Hooking veya Inline Patching gibi yöntemlerin farkları ve avantajları nelerdir?

4. Debugging ve Anti-Debugging

Anti-cheat sistemleri, debugger araçlarını tespit edebilir:

• Vanguard’ın anti-debugging yöntemlerini nasıl analiz edebilirim?
  • Debugger tespitini engellemek için kullanılabilecek en etkili yöntemler nelerdir? (Örn: Obfuscation, API Hooking)
  • Olabilecek common anti-debug tekniklerine karşı sistemli bir test süreci nasıl oluşturulur?

5. Sanallaştırma ve İzolasyon

Testler sırasında gerçek bir sistem yerine sanal ortam kullanmayı planlıyorum:

• Vanguard’ın sanal makineleri (VMware, VirtualBox) tespit etmesini önlemek için hangi yöntemler önerilir?
  • Hypervisor tabanlı bir sistemde güvenli test ortamı oluşturmanın en etkili yolları nelerdir?

6. Vanguard Bypass Stratejileri

Bypass işlemini uygulama aşamasında:

• Vanguard’ın aktif olarak izlediği işlemleri (örneğin, oyun süreci) göz ardı etmesi için nasıl bir yöntem geliştirilir?
  • İlgili sistem kütüphanelerine (ör. ntoskrnl.exe) müdahale etmeden bypass yapılabilir mi?
  • Anti-cheat sistemlerini atlatmak için kullanılan DMA (Direct Memory Access) cihazlarının avantajları ve dezavantajları nelerdir?

7. Genel Güvenlik ve Risk Yönetimi

• Vanguard gibi bir sistemle çalışırken (ör. bypass işlemleri) ban riskini en aza indirmek için dikkat edilmesi gereken genel kurallar nelerdir?
  • Test sırasında iz bırakmamak için en iyi yöntemler nelerdir?

Sonuç:

Bu alanda tecrübesi olan herkesin katkısını bekliyorum. Cevaplarınız benim gibi bu konuda araştırma yapan birçok kişiye de faydalı olacaktır. 😊

Teşekkürler!

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kral vanguardı hallettikden sonra script de kodlarsan müq olur
amaç o hocam private bir tane yapmak istiyorum da bypass sistemi bozuyor private bir platformda community dev olayım daha iyi olur diyorum hem ödeme işi var hem private platforma girmesi sıkıntı :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
amaç o hocam private bir tane yapmak istiyorum da bypass sistemi bozuyor private bir platformda community dev olayım daha iyi olur diyorum hem ödeme işi var hem private platforma girmesi sıkıntı :D
kral sitedeki vanguard bypass calısıyorsa onun üstüne yap eğer scripti ayarlayıp bypassı da halledersen reklamlı yap hileyi varya paranın içinden geçersin

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Elimde calısan bir vanguard bypass var ancak maça giriş sırasında vanguard acık olmadan giremezsiniz tarzı bir uyarı veriyor istersen özelden virüstotal linkiyle atarım

Elimde calısan bir vanguard bypass var ancak maça giriş sırasında vanguard acık olmadan giremezsiniz tarzı bir uyarı veriyor istersen özelden virüstotal linkiyle atarım
düzenleme* tekrar denedim bunu yazdıktan sonra sorunsuz girdi

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

Hocam bende bu işle ilgileniyorum bana da atabilir misiniz?

Üye
1 HİZMET YILI

bizede atarmisin kral buulamiyoz

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Bulabileceğim vanguard bypas falan varmı yada alabilecğim sağlam olan

Üye
1 HİZMET YILI

hocam dmden banada atarmsınızü

Onaylı Üye

hocam ozelden atar mısınız