ben vanguardla giriyorum lolde de ban yemedim valoda da , ama sen yinede vanguardı kapatarak gir problem olmazYa script açacağım zaman vanguardı kapatırdım tempten ve appdatadan temizlerdim ama önceki pc de valorant hesabım ban yedi ve hwid ban yedim. Yeni bilgisayardayım ve bana ait olmayan bir valorant hesabı kullanıyorum. Scyi kullanırken vanguardın açık olduğunu gördüm vanguardı kapatmama rağmen ban yiyeceğim hissi var içimde ban yememem için var mı adam akıllı tavsiyeniz (Vanguardı kapatıp scyi aç gireceğin zaman appdatadan silip yeniden baslat öyle gir falan derseniz onları biliyorum)
bir arkadaşım sc kullanıyor vanguard açık ban yemedi vanguard sanırım sadece valorant açıkken etki ediyorYa script açacağım zaman vanguardı kapatırdım tempten ve appdatadan temizlerdim ama önceki pc de valorant hesabım ban yedi ve hwid ban yedim. Yeni bilgisayardayım ve bana ait olmayan bir valorant hesabı kullanıyorum. Scyi kullanırken vanguardın açık olduğunu gördüm vanguardı kapatmama rağmen ban yiyeceğim hissi var içimde ban yememem için var mı adam akıllı tavsiyeniz (Vanguardı kapatıp scyi aç gireceğin zaman appdatadan silip yeniden baslat öyle gir falan derseniz onları biliyorum)
ya buna reZ ama okuduğum postlardan anladığım kadarıyla çoğu kişi yemez diyor ama riske atılır mı emin olamıyorumYa script açacağım zaman vanguardı kapatırdım tempten ve appdatadan temizlerdim ama önceki pc de valorant hesabım ban yedi ve hwid ban yedim. Yeni bilgisayardayım ve bana ait olmayan bir valorant hesabı kullanıyorum. Scyi kullanırken vanguardın açık olduğunu gördüm vanguardı kapatmama rağmen ban yiyeceğim hissi var içimde ban yememem için var mı adam akıllı tavsiyeniz (Vanguardı kapatıp scyi aç gireceğin zaman appdatadan silip yeniden baslat öyle gir falan derseniz onları biliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?