26 Eki 2016 Yasaklandı #1 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI wolftü hile, wolftü illegal hack, wolftü klan ws hack, wolftü base tarama, wolftü güncel hile, wolftü güncel illegal hilesi, wolftü kafa atma hilesi, wolftü always headshot, wolftü hack, wolftü hile Altta Verdiğim Dosyayı İndirin.Masaüstüne Çıkartın.IMG Dosyasının Icındekı {cshell.dll- object.ıto} dosyasını wolftü Klasorunun Icındekı IMG Klasorune Atın.Ve Hileyi Yönetici Olarak çalıştırın. Cshell.dll- Object.ıto Dosyaları Dword İle Uyumludur. Hile Açmalı Kapamalıdır. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
wolftü hile, wolftü illegal hack, wolftü klan ws hack, wolftü base tarama, wolftü güncel hile, wolftü güncel illegal hilesi, wolftü kafa atma hilesi, wolftü always headshot, wolftü hack, wolftü hile Altta Verdiğim Dosyayı İndirin.Masaüstüne Çıkartın.IMG Dosyasının Icındekı {cshell.dll- object.ıto} dosyasını wolftü Klasorunun Icındekı IMG Klasorune Atın.Ve Hileyi Yönetici Olarak çalıştırın. Cshell.dll- Object.ıto Dosyaları Dword İle Uyumludur. Hile Açmalı Kapamalıdır. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
26 Eki 2016 #2 mertcan6446 M Üye Katılım 10 Eyl 2016 Mesajlar 18 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Log veriyo kardeşim bi çözümü varmı?
26 Eki 2016 #3 yldz080 Y Üye Katılım 26 Eki 2016 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI TAM ANLATIRMISIN NASIL AÇACAZ HİLEYİ OYUNDAN SONRAMI
26 Eki 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI mertcan6446' Alıntı: Log veriyo kardeşim bi çözümü varmı? Genişletmek için tıklayın ... IMG Dosyalarını Attıgından Emın Ol. yldz080' Alıntı: TAM ANLATIRMISIN NASIL AÇACAZ HİLEYİ OYUNDAN SONRAMI Genişletmek için tıklayın ... Oyundan Once Xıgncode Dolarken.İkisinden Bırı Oyundan Once Ozellıklerı Secmeyın Ve CSH Basmayın.
mertcan6446' Alıntı: Log veriyo kardeşim bi çözümü varmı? Genişletmek için tıklayın ... IMG Dosyalarını Attıgından Emın Ol. yldz080' Alıntı: TAM ANLATIRMISIN NASIL AÇACAZ HİLEYİ OYUNDAN SONRAMI Genişletmek için tıklayın ... Oyundan Once Xıgncode Dolarken.İkisinden Bırı Oyundan Once Ozellıklerı Secmeyın Ve CSH Basmayın.
26 Eki 2016 #5 Wolfteam00 W Üye Katılım 26 Eyl 2016 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI inş açılır yaaa antivirüs yüzünden dword lite inmiyor
26 Eki 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI Wolfteam00' Alıntı: inş açılır yaaa antivirüs yüzünden dword lite inmiyor Genişletmek için tıklayın ... antivirüs Kapat O Zaman ?
Wolfteam00' Alıntı: inş açılır yaaa antivirüs yüzünden dword lite inmiyor Genişletmek için tıklayın ... antivirüs Kapat O Zaman ?
28 Eki 2016 #7 Rubby R Üye Katılım 4 Eyl 2016 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Adabın Dibisin Sen Güzel hile
28 Eki 2016 #8 HardPlayer H M.Kemal ATATÜRK Süper Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 892 Tepki puanı 22 Ödüller 8 9 HİZMET YILI buttonda kodlamak yerine auto Chs , Obj , Bin Yapabilrdin Dah Kullanışlı
28 Eki 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #9 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI HardPlayer' Alıntı: buttonda kodlamak yerine auto Chs , Obj , Bin Yapabilrdin Dah Kullanışlı Genişletmek için tıklayın ... Yapsam yapardım.Acelem Vardı Butona Kodladım. On Error Resume Next yazmayı Bızde Bılıyoruz
HardPlayer' Alıntı: buttonda kodlamak yerine auto Chs , Obj , Bin Yapabilrdin Dah Kullanışlı Genişletmek için tıklayın ... Yapsam yapardım.Acelem Vardı Butona Kodladım. On Error Resume Next yazmayı Bızde Bılıyoruz
28 Eki 2016 #10 HardPlayer H M.Kemal ATATÜRK Süper Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 892 Tepki puanı 22 Ödüller 8 9 HİZMET YILI VariouS Lafı Güzel Soktun . Çatal Bıcak Seti Kazandın .
28 Eki 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #11 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI HardPlayer' Alıntı: VariouS Lafı Güzel Soktun . Çatal Bıcak Seti Kazandın . Genişletmek için tıklayın ... 2 Kilo Bal Bizden..
HardPlayer' Alıntı: VariouS Lafı Güzel Soktun . Çatal Bıcak Seti Kazandın . Genişletmek için tıklayın ... 2 Kilo Bal Bizden..
30 Eki 2016 #12 jummep J Üye Katılım 19 Eki 2016 Mesajlar 38 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Denedim Yapamadım Ellerine sağlık.