yüksek eloda win için vayne mi oynuyorsun acaba ? redsquirrel
teşekkürler cevabın içinEvet vayne, jhin, ashe oynuyorum vayne gayet güzel taşıyabiliyor (tabi yaptığınız build'e bağlı birazda) hesapta başka adc yok şuanlık
Dediklerini denedim zaten E skilini kapatma muhabbetini de biliyorum ama benim scriptim karşı tarafı Q ile haraslamıyor veya combo halindeyken Q yu basmıyor veya çok gecikmeli basıyor sana zahmet olmazsa ayarlarını ekleyebilir misin diğer oyuncularada yol göstermiş oluruz hiç bir yerde bulamıyorum çünküMerhaba dostum,
Karşı rakip üzerine atladığında gap-closer özelliğinden dolayı adamı üzerinden E ile atar bu özelliği kapatabilirsin istersen. Onun dışında dia eloda gayet güzel bir oyun sergiliyor q ile haraslama olsun w stackleme olsun sanırım sen kendime göre düzenleyeceğim derken komple ayarlarını bozdun ayarları sıfırlayıp tekrardan düzenlemeyi deneyebilirsin. Q'yu hangi pozisyona göre atacağıda aslında biraz sana bağlı eğer "akıllı seçim" de adamların içine doğru Q atıyor ise ve adamlar seni tekliyor ise safe kullanabilirsin veya side kullanabilirsin ben side kullanıyorum ve Q yu side tarafa atacağını bildiğim için adamla aramdaki mesafeyi ona göre koruyorum ki yana Q attığı zaman range'den çıkmasın. Bunlara dikkat ederek ayarlamalarını yapmalısın dostum. Eğer yine olmuyorsa kendi ayarlarımı resim olarak eklerim buraya.
Fightın içinde ulti açmışsın ve Q 1 - 2saniye geç atması ne demek biliyor musunEvet savaşlarda q skili döndükten 1-2 saniye sonra kullanıyor bazen manuel müdahale etmem gerekiyor benim tek şikayetim bu olabilir onun dışında vayne script ile ilgili bir sorunum yok gayet iyi çalışıyor bana göre.
benim aklımda var öyle bi fikir zaten geçmişimde aramda scriptlerle ve ayarları ile iyi :d onaylı üye rankına atanayım milattan beri belki de kayıtlıyım da işim düşmedikçe girmediğimden aktif değilim şimdi kafa dağıtmaya hile lazım onun için yorum da kasıyorum konulara göz gezdiriyorum ama yapıcam anlatım videosubu tarz şampiyonlar için videosu yapılsa nasıl olur ?
50 mesaj şart ben de yorum kasmaya çalışıyorum üye etiketi yetersiz rankın onaylı üye olmalı bilgilendirme postu vardı duyurular kısmındaydı sanırsam oradan bkabilirsin yeterliliğeBeyler konuyla pek ilgisi yok ama script kullanmam için ne gerekiyor
eyvallah dostum çok sağolasın50 mesaj şart ben de yorum kasmaya çalışıyorum üye etiketi yetersiz rankın onaylı üye olmalı bilgilendirme postu vardı duyurular kısmındaydı sanırsam oradan bkabilirsin yeterliliğe
her zaman :d özellikle şu durumda ne kadar bol yorum o kadar kâreyvallah dostum çok sağolasın
benim aklımda var öyle bi fikir zaten geçmişimde aramda scriptlerle ve ayarları ile iyi :d onaylı üye rankına atanayım milattan beri belki de kayıtlıyım da işim düşmedikçe girmediğimden aktif değilim şimdi kafa dağıtmaya hile lazım onun için yorum da kasıyorum konulara göz gezdiriyorum ama yapıcam anlatım videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?