sa beyler bu konuyu okulun pclerinden acıyom burda meb güvenlk sistemi var fakat vb.2010 express i kurmayı basardım yardımınızı bekliyorum eğer mebi kırabilen bir kodunuz varsa lütfen yoruma yazınız ...
2-3 sene önce lisede akıllı tahtada açılışta şifre soruyordu. Görev yöneticisindeki application exe ismine bak, yapacağın program pc baslayınca o exe yi killesin
2-3 sene önce lisede akıllı tahtada açılışta şifre soruyordu. Görev yöneticisindeki application exe ismine bak, yapacağın program pc baslayınca o exe yi killesin
aga bunu deneyecem : ing olur olursa akarız : Okuldaki pc ye VB.Net 2010 exp kurdum : ama yapacak birşey yok araştırmak için zaten meb nasıl kırılır oğrenmek istedim teşekkürler.
2-3 sene önce lisede akıllı tahtada açılışta şifre soruyordu. Görev yöneticisindeki application exe ismine bak, yapacağın program pc baslayınca o exe yi killesin Big Grin