- Yasaklandı
-
ben zaten dnspy uzerınden kodları edıtlıyorum baska programlar edıtlenıyor bı program edıtlenıyor bunda koruma var sanırım kodları degısınce program bozuluyor calısmıyorBu İşine yarıya bilirBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tabi atıyım kodları acık zaten fakat dosya acılmıyor ıste edıtleyınce atıyorum ömdenCrackleyemediysen bana at ben hallederim öm'den atarım.
ındırme lınkını paylasamıyorum yaCrackleyemediysen bana at ben hallederim öm'den atarım.
kodlama dılı vb.net sadece kodları degıstırınce dnspy dan program acılmıyorKonunu içeriğinin VB.NET ile uzaktan yakından alakası yok, tamamen cr@ck hakkında soru sormuşsun. Konu başlığına dikkat edelim lütfen.
kodlama dılı vb.net sadece kodları degıstırınce dnspy dan program acılmıyor
dnspy tamamda kodlaması vb.net vbnet ıle kodlanmıs vb.net ıyı bılen kodlamanın nasıl unpack edılecegenı tahmın ederdnSpy dediğin program .exe dosyalarına tersine algoritma uygulayarak çalıştırdığı kodları görmeni sağlar. Bunun neresi VB.NET ile alakalı?
Dostum Bak Burda Sana Karşı Birşey Söylemedim Ama Bence Çok Uğraşma Sen Crackk İle İlgili Sormuşsun Burayada Vb Den Anlayanlar Gelmiş Crackk İle İlgili Açsaydın Crackden Anlayanlar Gelirdidnspy tamamda kodlaması vb.net vbnet ıle kodlanmıs vb.net ıyı bılen kodlamanın nasıl unpack edılecegenı tahmın eder
vb.net de boyle bı hızmet varmı kodlar edıtlenınce acılmama gıbı?Dostum Bak Burda Sana Karşı Birşey Söylemedim Ama Bence Çok Uğraşma Sen Crackk İle İlgili Sormuşsun Burayada Vb Den Anlayanlar Gelmiş Crackk İle İlgili Açsaydın Crackden Anlayanlar Gelirdi
hanı nerde o zulu hılesı yaptık dıenlerhayır daha geçen zulu hlesi yaptık diye övünen adamların bom boş kodlarını düzenleyip rezil etmeye hazırlandık
youtubede abone kasmaya devam ediyorlar merak etme loader dedikleri programdaki tek bir hile bile çalışmıyor oysaki videolarda öyle değilhanı nerde o zulu hılesı yaptık dıenler
onlar za hilesi falan eklemişler loaderlerineyoutubede abone kasmaya devam ediyorlar merak etme loader dedikleri programdaki tek bir hile bile çalışmıyor oysaki videolarda öyle değil
mesaj atarsan siteyi söylerim
kodlarının içi bomboş hala zuğa hiğesi neğede diyen enayiler var ama normaldir ya.onlar za hilesi falan eklemişler loaderlerinebukadarmı düştüler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?