17 Ağu 2021 #1 yakuza331 Y Üye Katılım 8 Ağu 2021 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 4 HİZMET YILI merhaba, bu komutu arka plandayken "X" tuşuna bastığım zaman çalışmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim. If ComboBox1.SelectedIndex = "X" Then ' If Timer2.Enabled = False Then Timer2.Start() Return End If If Timer2.Enabled = True Then Timer2.Stop() Return End If End If Genişletmek için tıklayın ...
merhaba, bu komutu arka plandayken "X" tuşuna bastığım zaman çalışmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim. If ComboBox1.SelectedIndex = "X" Then ' If Timer2.Enabled = False Then Timer2.Start() Return End If If Timer2.Enabled = True Then Timer2.Stop() Return End If End If Genişletmek için tıklayın ...
17 Ağu 2021 #2 weexin W Seçkin Üye Katılım 22 Kas 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 Tepki puanı 95 Ödüller 3 5 HİZMET YILI knk bi method yap while (ComboBox.SelectedIndex == "X") yaparsan seçilen tuş x olduğu sürece o kod çalışacak timer ile yapılmaz.
knk bi method yap while (ComboBox.SelectedIndex == "X") yaparsan seçilen tuş x olduğu sürece o kod çalışacak timer ile yapılmaz.
17 Ağu 2021 Konuyu başlatan #3 yakuza331 Y Üye Katılım 8 Ağu 2021 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 4 HİZMET YILI weexin' Alıntı: knk bi method yap while (ComboBox.SelectedIndex == "X") yaparsan seçilen tuş x olduğu sürece o kod çalışacak timer ile yapılmaz. Genişletmek için tıklayın ... söylediğin kodu denedim şöyle bir hata verdi Error BC30201 Expression expected bir tane eşitir silip denedim hata gitti ama programı açınca x basınca bu kodun oraya atıp hatalı olduğunu söylüyor while (ComboBox.SelectedIndex = "X")
weexin' Alıntı: knk bi method yap while (ComboBox.SelectedIndex == "X") yaparsan seçilen tuş x olduğu sürece o kod çalışacak timer ile yapılmaz. Genişletmek için tıklayın ... söylediğin kodu denedim şöyle bir hata verdi Error BC30201 Expression expected bir tane eşitir silip denedim hata gitti ama programı açınca x basınca bu kodun oraya atıp hatalı olduğunu söylüyor while (ComboBox.SelectedIndex = "X")
17 Ağu 2021 #4 nk3rex N Uzman Üye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 211 Çözümler 1 Tepki puanı 33 Ödüller 10 Yaş 30 8 HİZMET YILI x i seçmişsin ama key eventi yok getasynckeystate kullanmalısın
17 Kas 2021 #5 ILexy I Üye Katılım 27 Tem 2021 Mesajlar 3 Tepki puanı 1 4 HİZMET YILI 3 Aydır Cevap Vermek bu kadar zor olmamalıydı? ilk önce şu methodu tanımla Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vkey As Integer) As Short Daha Sonra Timer'a şu Kodu Yaz. İf GetAsyncKeyState(keys.X) then 'yapacaginislem End If İlla Bu Arkadaş Görmek Zorunda Değil, Herhangi Biri de görebilir ve katkı sağlamış oluruz.
3 Aydır Cevap Vermek bu kadar zor olmamalıydı? ilk önce şu methodu tanımla Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vkey As Integer) As Short Daha Sonra Timer'a şu Kodu Yaz. İf GetAsyncKeyState(keys.X) then 'yapacaginislem End If İlla Bu Arkadaş Görmek Zorunda Değil, Herhangi Biri de görebilir ve katkı sağlamış oluruz.
23 Kas 2021 #6 emre75364 Seçkin Üye Katılım 21 Ara 2015 Mesajlar 355 Çözümler 3 Tepki puanı 47 Ödüller 10 10 HİZMET YILI bu video sana yol gösterici olabilir. agarz oyununda makro videosu