2 Eki 2019 #21 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Muhammet Akkus' Alıntı: lan vb'den bahsediyoz Genişletmek için tıklayın ... La cildirtma beni sanki ben ruby kodu attim en üstü oku vb kodu attim ve sorun cözülmüstür dcden ulastim arkadasa #konukilit
Muhammet Akkus' Alıntı: lan vb'den bahsediyoz Genişletmek için tıklayın ... La cildirtma beni sanki ben ruby kodu attim en üstü oku vb kodu attim ve sorun cözülmüstür dcden ulastim arkadasa #konukilit
2 Eki 2019 Konuyu başlatan #22 BigHomie^ B Master Uzman Üye Katılım 21 Kas 2018 Mesajlar 217 Tepki puanı 36 Ödüller 8 Yaş 25 7 HİZMET YILI Muhammet Akkus' Alıntı: lan vb'den bahsediyoz Genişletmek için tıklayın ... #konukilit
3 Eki 2019 Yasaklandı #23 Muhammet Akkus M Banlı Üye Katılım 14 Ağu 2019 Mesajlar 58 Tepki puanı 8 Yaş 26 6 HİZMET YILI BigHomie^' Alıntı: #konukilit Genişletmek için tıklayın ... kardeş sen harbi değişiksin ben bunu anladım
BigHomie^' Alıntı: #konukilit Genişletmek için tıklayın ... kardeş sen harbi değişiksin ben bunu anladım
3 Eki 2019 Konuyu başlatan #24 BigHomie^ B Master Uzman Üye Katılım 21 Kas 2018 Mesajlar 217 Tepki puanı 36 Ödüller 8 Yaş 25 7 HİZMET YILI Muhammet Akkus' Alıntı: kardeş sen harbi değişiksin ben bunu anladım Genişletmek için tıklayın ... sen sakatsın herhalde.
Muhammet Akkus' Alıntı: kardeş sen harbi değişiksin ben bunu anladım Genişletmek için tıklayın ... sen sakatsın herhalde.