12 Kas 2018 Yasaklandı #1 İnclude İ Banlı Üye Katılım 15 Eki 2018 Mesajlar 703 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Yaş 25 7 HİZMET YILI Merhabalar Kodları acık bır tane exe var dnspy da kodları gozukuyor fakat edıtclass yapıyorum name spaceyı deıstıyorum compıle dıorum bır suru hata verıyor sanırım odosyayı farklı bır yerde mı acmam lazım anlayamadım?
Merhabalar Kodları acık bır tane exe var dnspy da kodları gozukuyor fakat edıtclass yapıyorum name spaceyı deıstıyorum compıle dıorum bır suru hata verıyor sanırım odosyayı farklı bır yerde mı acmam lazım anlayamadım?
12 Kas 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #2 İnclude İ Banlı Üye Katılım 15 Eki 2018 Mesajlar 703 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Yaş 25 7 HİZMET YILI javabex' Alıntı: ss ?? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap burda name spaceyı deıstırdım sadece bır suru hata çıktı
javabex' Alıntı: ss ?? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap burda name spaceyı deıstırdım sadece bır suru hata çıktı
12 Kas 2018 #3 SwemBoy S Onaylı Üye Katılım 17 Kas 2016 Mesajlar 147 Tepki puanı 11 9 HİZMET YILI O kodları oradan kopyala kendine başka projede yapıştır kodları yeniden tasarla, orayı editleyemezsin
O kodları oradan kopyala kendine başka projede yapıştır kodları yeniden tasarla, orayı editleyemezsin