pointer finder kodlayabilirmisin acaba dword un ki gibi
Vb ile ilgili her program demişsin pointer finder yapamam diyorsun demek ki herşeyi bilmiyorsun !O konu memoryhacking'e girdiği için yapamam. zaten konuda da belirttim VisualBasic ile ilgili her türlü program.
Kardeş MemoryHacking e girdiği için yapamam demiş,Vb ile ilgili her program demişsin pointer finder yapamam diyorsun demek ki herşeyi bilmiyorsun !
Şu anda 8 - 10 yaş arası lamerler bile MemoryHacking işlemleri yapabiliyor kardeşimKardeş MemoryHacking e girdiği için yapamam demiş,
Şu anda 8 - 10 yaş arası lamerler bile MemoryHacking işlemleri yapabiliyor kardeşim
Sadece loader yapiyor kardeşim hileyi kendine yapar yaparsada yayınlar zaten forumda.zulu envanter yapar mısın ?
zulu envanter yapar mısın ?
Teşekkür EderimSadece loader yapiyor kardeşim hileyi kendine yapar yaparsada yayınlar zaten forumda.
maradonx nick'li arkadaş pointer finder kodlayabilirmisin demiş pointer finder dediğimiz olay istediğin pointer'in AOB sini bulup programdan taratmaktır bunu yapmak zor bişey değil ! Sen demişsin ki vb ile ilgili herşeyi yapabilirim !MemoryHacking işlemlerinden kastın nedir ? Cheat Engine programını açıp hazır çıkarılmış valueleri veya arrayları kullanarak pointer çıkarmaya çalışmak mı ? Eğer MemoryHacking dediğin konu sadece bundan ibaret ise haklısın bu dediğini 8 - 10 yaşındaki (lamer bile demiyorum) çocuklar yapabiliyor.
Şöyle düşündün mü hiç, madem dediğin "8 - 10" yaşındaki çocuklar MemoryHacking biliyor. Neden şuanki DwordTeam yerinde onlar yok ? Veya piyasadaki kopyala yapıştır ile kodlanan hileleri neden 8 - 10 yaşındaki çocuklar çıkarıyor ?
Teşekkür EderimSadece loader yapiyor kardeşim hileyi kendine yapar yaparsada yayınlar zaten forumda.
Artistneo haklı benim bahsettigim XMuraty nin paylaştıgı konu ile aynı kodlama felan bende yapabiliyorum fakat bende plugini görmüyor bir de ArtistNeo bir konuda senden yardım isteyebilirmiyimmaradonx nick'li arkadaş pointer finder kodlayabilirmisin demiş pointer finder dediğimiz olay istediğin pointer'in AOB sini bulup programdan taratmaktır bunu yapmak zor bişey değil ! Sen demişsin ki vb ile ilgili herşeyi yapabilirim !
TabiArtistneo haklı benim bahsettigim XMuraty nin paylaştıgı konu ile aynı kodlama felan bende yapabiliyorum fakat bende plugini görmüyor bir de ArtistNeo bir konuda senden yardım isteyebilirmiyim
Kardeşim özelden yazdım bakarmısın
MemoryUI ve ÇorumluUI benzeri bir loader ve Dword'un hile panelinin tasarımından yapabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?