Vb.net Metin2 Hilesi Nasıl Kodlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar SG2 sunucusunda oynuyorum ve wall hack kodlamak istiyorum.
İnternetten wall hack pointer nasıl bulunur diye araştırıyorum ama sonuç yok.
Birde pointeri uygulamaya nasıl dökebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
(Mühendislik bilgimi tersine kullanamıyorum :p)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Ona wallhac pointeri denenmez esp kodlamak istiyorsan viewMatrix entitylist gerekir ve checklemek icin dormant teamnum entityhp localhp gibi seyler gerekir biraz daha mantikli ve ingilizce arastirsan gerekli bilgiyi bulursun.
Post automatically merged:

Ona wallhack pointeri denenmez esp kodlamak istiyorsan viewMatrix entitylist gerekir ve checklemek icin dormant teamnum entityhp localhp gibi seyler gerekir biraz daha mantikli ve ingilizce arastirsan gerekli bilgiyi bulursun.

Master
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Wallhack değil, ESP' o ve tek pointer'la alakası yok, eğer ingilizcen varsa Youtube de birsürü video var, araştırırsân gerekli bilgiye ulaşacaksın.
Ve uygulamaya dökmen'i araştırırsan bulursun.

Son düzenleme:
CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ona wallhac pointeri denenmez esp kodlamak istiyorsan viewMatrix entitylist gerekir ve checklemek icin dormant teamnum entityhp localhp gibi seyler gerekir biraz daha mantikli ve ingilizce arastirsan gerekli bilgiyi bulursun.
Adam Metin2 Dedi sen direk csden girdin reyiz

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Çok cahil yorumlar yapıyorsunuz önce bir oyunu araştırın veya hiç bilginiz yoksa yorum yapmayın !
Wallhack için stringlerden referans kısmında bulabilirsin collision eventinde yapılacak 2-3 işlem var bunları yapıp pointeri elde edebilirsin bu pointeri de vb.de çok rahat bir şekilde kullanabilirsin bir memory lib aracılığıyla. Örnek bir video bırakıyorum wallhack için, denemedim fakat sunucuların %90'lık bir kısmında işe yarıyor.

Üye
6 HİZMET YILI
Çok cahil yorumlar yapıyorsunuz önce bir oyunu araştırın veya hiç bilginiz yoksa yorum yapmayın !
Wallhack için stringlerden referans kısmında bulabilirsin collision eventinde yapılacak 2-3 işlem var bunları yapıp pointeri elde edebilirsin bu pointeri de vb.de çok rahat bir şekilde kullanabilirsin bir memory lib aracılığıyla. Örnek bir video bırakıyorum wallhack için, denemedim fakat sunucuların %90'lık bir kısmında işe yarıyor.
allah razı olsun

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Burdaki yöntem doğru çalışır zaten video yu izlersen nasıl yapıcağını anlarsın svside dışındaki sunucularda çalışır programa dökmek için de şöyle bir video bırakıyorum.

Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Burdaki yöntem doğru çalışır zaten video yu izlersen nasıl yapıcağını anlarsın svside dışındaki sunucularda çalışır programa dökmek için de şöyle bir video bırakıyorum.
bize svside çalışan pointer veya hile lazım şuanda çocuğu metin2 svside kullanıyor zaten.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
çok teşekkürler bu cheat engine'nin hangi sürümü??

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Normal cheat engine ile de yapabilirsiniz.

Svside için de bu yöntemi takip edip biraz eklemeler yapman lazım anlatırdım ama lalaker1 in hakkına giremem kendin uğraşman lazım.
Lalakerin hakkına girmem diyon da adamda başkaların hakkına girmek para kazanıyor yardımcı olursan sevinirim.

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Lalakerin hakkına girmem diyon da adamda başkaların hakkına girmek para kazanıyor yardımcı olursan sevinirim.
o başkalarının hakkına giriyorsa onun sorunudur ben buna bişi diyemem ama ben hakka girmek istemem.ipucu veriyim procces hacker kullanarak yapabilirsin. bazı svsidelerde çalışır dene belki senin oynadığın serverde çalışıyordur.

Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
o başkalarının hakkına giriyorsa onun sorunudur ben buna bişi diyemem ama ben hakka girmek istemem.ipucu veriyim procces hacker kullanarak yapabilirsin. bazı svsidelerde çalışır dene belki senin oynadığın serverde çalışıyordur.
reis server fark etmiyor kullandığı hile koruması önemli buda svside aittir neden lalakerin yaptığı kazanç kapısı normal mi oda hile aşmak için hile kodluyor o başkasının hakkına girince düşünmüyor sen diyorsun lalakerin hakkına girmek istemiyorum dostum yardımcı olursan sevirim yardım etmiceksende eyw.

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
reis server fark etmiyor kullandığı hile koruması önemli buda svside aittir neden lalakerin yaptığı kazanç kapısı normal mi oda hile aşmak için hile kodluyor o başkasının hakkına girince düşünmüyor sen diyorsun lalakerin hakkına girmek istemiyorum dostum yardımcı olursan sevirim yardım etmiceksende eyw.
Krdsm benim eskiden yaptığım yöntem process hacker den svside olan threads ları siliyodum lalaker1 in kendi hilesi bile çalışıyordu.

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
denemedim daha önce oynadığın bir server varsa uriel anticheat sistemi olan denerim :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Lalaker 'in kimsenin hakkına girdiği yok :)
Gayet zeki bir insan
Piyasadaki tüm hackshield ' lerde çalışan bypass, hile geliştiriyor. Yanındada kendi hackshield' i olan svside var tabii, kendi korumasına hile yapacak değil ya? İnsanları svside ' ye geçmeye zorluyor.

Zekice düzenlenmiş bir pazarlama yöntemi, hakla hukukla alakası yok ;)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
keşke okadar basit olsaydı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...