Alıntı diye yazsaydın bariBeyler VB.net de, Örneğin; wolftü'ı Kapatınca Hile'nin Otomatik Kapanmasını İstiyorsanız Şöyle Yapabilirsiniz ;
Yapması Çok Basit. En Fazla 15 Saniye Alır.
1=) Hile Yapımında Kullandığımız ReadWritingMemory.vb Dosyası Oluyor. Hileniz de Solution Explorer'da ReadWritingMemory.vb'yi Açın.
2=) O Dosyada ki Şu Kodları Bulun: "Kodlar Aşağıda"
3=) ReadWritingMemory.vb Dosyasının Tam 8 Bölümünde Bu Kodların Aynısı Yer Alacaktır.
4=) Bu Kodlardaki "MessageBox.Show(ProcessName & " Açık Değil!") Kodlarını Silip, Bunların Yerine Şu Kodu Yazacaksınız:
5=) Yazılacak Kod: "Application.Exit". Bunları "MessageBox.Show(ProcessName & " Açık Değil!") Kodunun Yerine Yazacaksınız.
If MyP.Length = 0 Then
MessageBox.Show(ProcessName & " Açık Değil!")
Exit Sub
End If
Alıntı Olduğunu Anlayan Anlar Diye Yazmadım Kendim Yazmaya ÜşendimAlıntı diye yazsaydın bari
Eminim ondandırAlıntı Olduğunu Anlayan Anlar Diye Yazmadım Kendim Yazmaya Üşendim
Harbi Basit bir kod zaten yazmaya üşendim ( Biraz üşengecimEminim ondandır.
Dim p As Process()
p = Process.GetProcessesByName("Wolf-team.bin")
If p.Count = 1 Then
Application.Exit()
End If
Bu kod'da tek timer'lık copy and pastesenin verdiğin kodları yaparsan wolftü kapanınca oyun kapanmaz, sadece wolftü kapalıyken hile açmaya kalkarsa hile kapanır, aşağıdaki kodu timer'a yazarak direk oyunla beraber kapanmasını sağlayabilirsiniz.
PHP:Dim p As Process() p = Process.GetProcessesByName("Wolf-team.bin") If p.Count = 1 Then Application.Exit() End If
Üengeçlik doğamızda var agaVAY ÜŞENGEC VAY
SONUCTA 1 TÜRK VATANDAŞI BU KADAR ÜŞENGECLİK DOĞAL
.Q:eQ.eQWE:qEQ:WeQ:EqwAYNN ARABYI YIKAMAYA ÜŞENDİM PENCEREDEN FORTUMLA SU FIŞKIRTIYOM
Bence Kapatılmasına gerek yokaynısı forumda var ztn konu kaldırılsın bakarsanız bulursunuz
zulu hwid ban nasıl kaklar
2 aynı konu gereksızdır bu forumda okeyBence Kapatılmasına gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?