16 Tem 2017 #1 fatih1123 F Üye Katılım 3 Mar 2016 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Merhaba Arkadaslar elımde bır sıstem var vıp loader sıstemı de denıyor surelı kullanım verebılıyorsunuz. sıkıntısı Inject butonu kodları bos dll yı proje eklemek ve ınjeckte etmek ıstıyorum .butonla nasıl yapabılırım. yardım edersnız sevınırım. BU SISTEMI TURKCELERSTIREBILIRZ. SKYPE ADERSIM: |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|FatiHKinG|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| RESIMLER Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba Arkadaslar elımde bır sıstem var vıp loader sıstemı de denıyor surelı kullanım verebılıyorsunuz. sıkıntısı Inject butonu kodları bos dll yı proje eklemek ve ınjeckte etmek ıstıyorum .butonla nasıl yapabılırım. yardım edersnız sevınırım. BU SISTEMI TURKCELERSTIREBILIRZ. SKYPE ADERSIM: |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|FatiHKinG|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| RESIMLER Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
16 Tem 2017 #2 Kenshiro K Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 413 Çözümler 1 Tepki puanı 84 Ödüller 7 9 HİZMET YILI demek istediğinden birşey anlamadım, herhangibi bir dll'yi oyuna inject etmektenmi bahsediyorsun daha açıklayıcı yazarmısın ?
demek istediğinden birşey anlamadım, herhangibi bir dll'yi oyuna inject etmektenmi bahsediyorsun daha açıklayıcı yazarmısın ?
19 Tem 2017 #3 secolayabak S Seçkin Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 416 Tepki puanı 2 Yaş 25 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ekle Yardımcı Olurum
21 Tem 2017 #4 Mesnevi #DenDersAldıım!!! Süper Üye Katılım 11 May 2017 Mesajlar 1,172 Çözümler 2 Tepki puanı 325 Ödüller 10 9 HİZMET YILI emre1601' Alıntı: demek istediğinden birşey anlamadım, herhangibi bir dll'yi oyuna inject etmektenmi bahsediyorsun daha açıklayıcı yazarmısın ? Genişletmek için tıklayın ... aynen bundan bahsetmiiş teşekkür ederiz bu arada
emre1601' Alıntı: demek istediğinden birşey anlamadım, herhangibi bir dll'yi oyuna inject etmektenmi bahsediyorsun daha açıklayıcı yazarmısın ? Genişletmek için tıklayın ... aynen bundan bahsetmiiş teşekkür ederiz bu arada