Merhaba. Programım örneğin 1 Ağustos 2018 tarihine kadar kullanılabilsin. Yani 2 ağustosta kullanmaya çalışan birisine "Kullanım süresi bitti. Artık kullanamazsınız" diye bir mesaj verecek. Fakat bilgisayar saatini geri alarak bug yapılmasın, çalıştırılmasın. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ? Teşekkürler.
Benim çok bi bilgim yok. Ama akıl yürütürsek...
Programı online saat ile yürüteblirsin nasıl olacak bilmiyorum ama tüm online oyunlarda süre sıkıntısı çözülmüştür...
Fikir verebildiysem ne mutlu bana
İyi forumlar
Benim çok bi bilgim yok. Ama akıl yürütürsek...
Programı online saat ile yürüteblirsin nasıl olacak bilmiyorum ama tüm online oyunlarda süre sıkıntısı çözülmüştür...
Fikir verebildiysem ne mutlu bana
İyi forumlar
Yani en basitinden arkadaşın da dediği gibi. label'a online saat sitelerinden birisinin verisini çekersin sonra if döngüsü kullanarak şu vakitten sonrasını kullanamasın diyebilirsin.
Yani en basitinden arkadaşın da dediği gibi. label'a online saat sitelerinden birisinin verisini çekersin sonra if döngüsü kullanarak şu vakitten sonrasını kullanamasın diyebilirsin.
bi label koy saati göstert.
If döngüsü oluştur örn
If label1.text = "20:00" then
msgbox"zamanınız doldu tekrar indirin"
else
msgbox"giriş başarılı"
end ıf
bu örnek sadece bunu geliştir tam kodları atmak istemıyorum sadece geliştir bunu
bi label koy saati göstert.
If döngüsü oluştur örn
If label1.text = "20:00" then
msgbox"zamanınız doldu tekrar indirin"
else
msgbox"giriş başarılı"
end ıf
bu örnek sadece bunu geliştir tam kodları atmak istemıyorum sadece geliştir bunu