d3d de form dan geliyor yalnızbu d3d değil form
d3d form'dan gelmiyo moruq bu d3d sayılmaz d3d menu dediğin directx yardımı ile c++/c dili ile yazılırd3d de form dan geliyor yalnız![]()
Hocam D3D Formdan gelmez bir yerden element uydurmayalım. Gerçek D3D, directx ve directx fonksiyonları kullanılarak direk kodla çizdirilen objelere denir. Yani böyle designeri yok düşündüğünüz gibi. C# da zar zor da atabileceğiniz bir yarım hook ve shellcode ile veya c++ da direk directx hooklanıp kullanıcağınız fonksiyonlar ile bu menüler oluşturulabilmekte.d3d de form dan geliyor yalnız![]()
c# veya c++ belli etmeye çalıştım zatenHocam D3D Formdan gelmez bir yerden element uydurmayalım. Gerçek D3D, directx ve directx fonksiyonları kullanılarak direk kodla çizdirilen objelere denir. Yani böyle designeri yok düşündüğünüz gibi. C# da zar zor da atabileceğiniz bir yarım hook ve shellcode ile veya c++ da direk directx hooklanıp kullanıcağınız fonksiyonlar ile bu menüler oluşturulabilmekte.
Form ile alakası yok onu belirteyim sizin yaptığınız şeyler de d3d falan değil bunlar. Alakası bile yok...c# veya c++ belli etmeye çalıştım zaten
biraz bilgilend3d de form dan geliyor yalnız![]()
yanlış bilgi k.b düzelteyimDostum bu d3d degil normal form![]()