Kardeşim sadece debug paylaşmışsın source değil. İhtiyacı olanların işine yaramaz
dnspydan sourcesini çıkartabilirsinizVerdiğin dosya source dosyası değil derlenmiş hali bilginiz olsun.
dnspydan sourcesini çıkartabilirsiniz
Özür dilerim şimdi farkediyorum hemen tekrardan linki yüklüyeceğim bildirdiğiniz için teşekkür ederim zaten dosyanın kodlarına reflactorden ulaşabilirler ama dediğiniz gibi çoğu kişi bilmiyor ben yinede yükleyeyimVerdiğin dosya source dosyası değil derlenmiş hali bilginiz olsun.
sayenizde farkettim hemen source kodunu yüklüyorum teşekkürler, aslında proje adsense reklamına tıklatıp form geçirmekti sonradan karar değiştirince dosya ismi farklı ona takılmayınKardeşim sadece debug paylaşmışsın source değil. İhtiyacı olanların işine yaramaz
i am uploading again, thaks for your feedbackThat is not source man
tekrardan yükledim şimdi source koduna ulaşabilirsin, uyardığın için teşekkür ederimderlenmiş hali bu haberiniz olsun arkadaşlar
tekrardan yükledim source kodlu bi şekilde indirebilirsinizdnspydan sourcesini çıkartabilirsiniz
Rica ederim dostum. Başarılarsayenizde farkettim hemen source kodunu yüklüyorum teşekkürler, aslında proje adsense reklamına tıklatıp form geçirmekti sonradan karar değiştirince dosya ismi farklı ona takılmayın
k.b kardeşim videonun altındaki linki degiştirmemişsin ben sizden özeldende olsa source kodlarını istiyorum atarmısınızÖzür dilerim şimdi farkediyorum hemen tekrardan linki yüklüyeceğim bildirdiğiniz için teşekkür ederim zaten dosyanın kodlarına reflactorden ulaşabilirler ama dediğiniz gibi çoğu kişi bilmiyor ben yinede yükleyeyim
sayenizde farkettim hemen source kodunu yüklüyorum teşekkürler, aslında proje adsense reklamına tıklatıp form geçirmekti sonradan karar değiştirince dosya ismi farklı ona takılmayın
i am uploading again, thaks for your feedback
tekrardan yükledim şimdi source koduna ulaşabilirsin, uyardığın için teşekkür ederim
tekrardan yükledim source kodlu bi şekilde indirebilirsiniz
Degistirdim kankasource kodlarını çıkarırmısınız
Post automatically merged:
k.b kardeşim videonun altındaki linki degiştirmemişsin ben sizden özeldende olsa source kodlarını istiyorum atarmısınız
yok reis indirirken aynı dosyayı indiriyorDegistirdim kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?