- Yasaklandı
Ne oldu ama suan teldeyim. Ne oldu özelden yaz.Discorddan bana ulaşır mısın lütfen Hyperion #3619
eyw bu arada windows 10da kodlar stabil çalışmıyorEllerine sağlık
EywEline koluna sağlık eyvallah sonunda etkinleştirdim <3
ya şöyle diyeyim etkinleştirmede vs.. sorun yok w10 tek sorun manuel olarak aktif veya devredışı bırakamıyorsun onu çözebilir misin
suan her 2 kodda çalışıyormu ?? devre dışı brakma ve etkinleştirme?? neyse manuel olarak aktif etme kolay iş değil yada devre dışı brakma gpedit.msc yoluyla açmayı denedinmi olmadıysaya şöyle diyeyim etkinleştirmede vs.. sorun yok w10 tek sorun manuel olarak aktif veya devredışı bırakamıyorsun onu çözebilir misin
Kanka sen discord geliyon da aktif olmuyorsun ki, bi gelsen ekliyim zaten anlaşsak ordansuan her 2 kodda çalışıyormu ?? devre dışı brakma ve etkinleştirme?? neyse manuel olarak aktif etme kolay iş değil yada devre dışı brakma gpedit.msc yoluyla açmayı denedinmi olmadıysa
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\" servicesin içindeki SecurityHealthService klasörünü sil sonra gpedit yoluyla dene gene olmadıysa hizmetlerden dene çünkü windows 10a özel SecurityHealthService bölümünü ekledim SecurityHealthService bölümü windows 10a restart attığında kendini otomatik tekrar açmaması için bir kaç kod ekliyor. ve etkinleştirme kodu tam çalışmıyor sanırım klasörleri direk silmekdense içlerindeki valuelerini silen bir kod yapmam gerek.
Yarın saat kaçta g3lim ve burdan link atarmısın.Kanka sen discord geliyon da aktif olmuyorsun ki, bi gelsen ekliyim zaten anlaşsak ordan
S3n yinede özelden link at xdkanka discorddasın zatenbu gün gelebiliyorsan gel. Yarın hiç belli olmaz
amacım windows 10 içindi windows 10 için o yeterli değildi güvenlik merkezinide devre dışı brakıyor.Kodları baya uzatmışsın, yerini tam hatırlamıyorum regeditte bir klasörün içine DisableAntiSpyWare adlı bir Dword32bit keyi oluşturup değerini 1 yaptırırsan deve dışı kalıyordu. Yine de uğraşmışsın eline emeğine sağlık.
amacım windows 10 içindi windows 10 için o yeterli değildi güvenlik merkezinide devre dışı brakıyor.
evet ama konu artık eskide kaldı o vb.netdi artık vb.net kalmadı.Bahsettiğim kod zaten Windows 10 da çalışıyor.