yine de alta alıyor kardeşim be, başka ne yapabilirim
Private Sub Timer1_Tick(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
If GetAsyncKeyState(Keys.INSERT) Then
If Me.Visible = True Then
Me.Visible = False
Me.TopMost = False
ResumeProcess("wolftü.bin")
ElseIf Me.Visible = False Then
Interaction.AppActive("wolftü.bin")
Me.Visible = True
Me.TopMost = True
SuspendProcess("wolftü.bin")
Me.BringToFront()
End If
End If
End Sub
Dim game As Process() = Process.GetProcessByName("wolftü.bin")(0)
ResumeProcess(game)
SuspendProcess(game)
bu kod fix ti galiba
Fix ten kastım resume procces ve suspend procces kodu hata veriyor onu demek istedimKodu bizzat elimle yazdım. Ayrıca şu mantığınızı anlamıyorum ben, hile mi bu fix yiyecek? Programlama dillerinde fix diye bir olay söz konusu değildir, her ne olursa olsun yazdığınız kodlar çalışmaya devam eder. Yanlızca müdahale ettiğiniz oyun vb. programın çalışmasını engelleyebilir.
Gene hatalısın, bu kodları oyun fixleyemez. Kodları kullandığın program oyun korumasının 'Yasaklı Programlar' veritabanına eklendiyse fix olayı gerçekleşir. Kodlar hiçbir şekilde fix yemez.Fix ten kastım resume procces ve suspend procces kodu hata veriyor onu demek istedim
Kodlar fix derken yanlış söylemişim daha önceden bu kodlar paylaşıldığında hatalı verilmişti eksik kod olduğu için resume kodları hata veriyordu sen sadece o kodları yazınca hatalı sandımGene hatalısın, bu kodları oyun fixleyemez. Kodları kullandığın program oyun korumasının 'Yasaklı Programlar' veritabanına eklendiyse fix olayı gerçekleşir. Kodlar hiçbir şekilde fix yemez.
VB.Net:Dim game As Process() = Process.GetProcessByName("wolftü.bin")(0)
Bu değişken satırını ekle ve hata veren yerleri,
VB.Net:ResumeProcess(game) SuspendProcess(game)
Olarak değiştir. Kodları aklımdan yazıyorum, hata varsa da basit bir hatadır sen düzeltirsin.
bu kodları ben şu şekilde eklemiştim, hata varmı burda bi bak bakalım, yanlış yere eklemedim herhalde ama:
Public Class Form1
<Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll")> _
Public Shared Function GetAsyncKeyState(ByVal vKey As System.Windows.Forms.Keys) As Short
End Function
Dim game As Process() = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")
Private Sub HackerTheme1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles HackerTheme1.Click
Try
Interaction.AppActivate("wolftü.bin")
Me.TopMost = True
Catch
Me.TopMost = True
End Try
System.Windows.Forms.Cursor.Hide()
SuspendProcess(game(0))
ResumeProcess(game(0))
End Sub
katılıyorum aslında olur olurda güncel kodlar yok.NET İLE OLMAZ ki C++ Bilmen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?