kanka webbrowserden çekmiyorumabone sayısını çektiğin gibi abone olunca butondaki abone olundu yazısını çek ordan kontrol sağla
selenium araştır google chorumu kullanarak birçok şeyi yapabilirsin benim dediğim şeyide olmazsa geckofx ve cefsharp var webbrowserlar değiştirebiliyonkanka webbrowserden çekmiyorumgoogle chromeden çekiyorum htmlinden request ler felan filan eğer youtube webbrowseri desteklese direk öyle yapcam
selenium ile yaptım fakat google hesabı açılamıyor test otomasyonu olduğu için google engelliyor oyuzden gg olmuyorselenium araştır google chorumu kullanarak birçok şeyi yapabilirsin benim dediğim şeyide olmazsa geckofx ve cefsharp var webbrowserlar değiştirebiliyon
kardeşim abone sayısını çektiğin kodları atabilirmisin aynı mantıkla butondaki abone ol yazısı çekilmesi lazım o şekil kontrol edilebilir abone sayısı 1k ve üstünde bir tane abone sayısını çekemezsincefsharpı denedim fakat youtubeyi yine desteklemiyor kullanıcı girişi yapıyorum ama youtube izin vermiyor cefsharp vb gibilere sadece mozilla opera explorer chrome felan filan
Post automatically merged:
selenium ile yaptım fakat google hesabı açılamıyor test otomasyonu olduğu için google engelliyor oyuzden gg olmuyor
Selenium ile Chrome’dan Internet Explorer’a kadar hemen hemen tüm tarayıcılar için ister tarayıcıların desteklediği uzantılar ile istersen masaüstü uygulaması ile istersen de senin seçtiğin bir programlama dili ile kolayca sayfalarını veya herhangi bir internet sayfasını test edebilirsin aslinda.cefsharpı denedim fakat youtubeyi yine desteklemiyor kullanıcı girişi yapıyorum ama youtube izin vermiyor cefsharp vb gibilere sadece mozilla opera explorer chrome felan filan
Post automatically merged:
selenium ile yaptım fakat google hesabı açılamıyor test otomasyonu olduğu için google engelliyor oyuzden gg olmuyor
zaten abone ol yazısını çekebilsem... ah keşkekardeşim abone sayısını çektiğin kodları atabilirmisin aynı mantıkla butondaki abone ol yazısı çekilmesi lazım o şekil kontrol edilebilir abone sayısı 1k ve üstünde bir tane abone sayısını çekemezsin
bi proje üstünde çalışıyorum en yakın zamanda yapabilirsem kodları sna atarımzaten abone ol yazısını çekebilsem... ah keşkeama deniyecem dahala ya aklıma bir fikir gelirse denerim webbrowserle çok kolay çekilir ama google izin vermiyor artık webbrowserden google hesabı girişlerine o abone sayısı 1k yı geçse bile normal sayısını gösteriyor requestli olanı atamam ama internete real time youtube subscriber count yazarsan webbrowserle o bilgiyi çekip abone sayını alabilirsin iyi günler
tmbi proje üstünde çalışıyorum en yakın zamanda yapabilirsem kodları sna atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?