Üye
discordun var mı usta..
var dostum da neden?discordun var mı usta
isin sonunda hem eglenmis olucam hemde para kazanmıs olucam sonuctabu kadar uğraşa değer mi kral
hocam o zaman tek çare privateler kalıyor.Bence uğraşma çünkü vanguard mac-os için çıktı güncelleme notlarını okuyabilirsin boşu boşuna paranı çöp etme gerek yok.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
başkan vds işi yattı zaten şuan bana slot açabilecek private lazım öneriniz var mı?bu kadar uğraşa deymez
Private Suite alabilirsin anca 275€ fakat ref gerekiyor herkes durduk yerde beleşe ref olmaz sanmıyorum.başkan vds işi yattı zaten şuan bana slot açabilecek private lazım öneriniz var mı?
Varsa dc veya link lazım
MacOS da istemciye gömülü yapmışlar ayrı bişey kurmuyorsun kernelde değil Vanguard ben macOS kullanıyorum ama bir fark göremedim nasıl hwid atacak anlamadımPrivate Suite alabilirsin anca 275€ fakat ref gerekiyor herkes durduk yerde beleşe ref olmaz sanmıyorum.
Ayrıca macOS'a gelse bile hacktinosh sistemler için gelecektir VDS işine internet değerlerin iyi değilse bulaşmanı önermiyorum. BGX'in kendi orjinal forumunda nasıl yapabileceğine dair bilgiler mevcut fakat günlüğü VDS'in 2.70€ civarıydı sanırım o paraya değmez, şahsi fikrimi soracaksan bütçe sorunun yok ise bulabilirsen ref olacak birini private suite geç ancak daha duyuru yeni yayınlandı kolay kolay windows'taki lite sürümü onun da altı olacak ban sorunları hemen patlak vermez 2-3 ay daha ekleme işlemleri sürecektir bu benim tahminim, yapabiliyorsan GPU'nu değiştir ver aylık 50$ AMD bir ekran kartı alabilirsin internette ufak bir araştırma ile hangi GPU'ların desteklendiği yazmakta ayrıyetten NVIDIA gpu'lara da macOS kurulabiliyor fakat ekran kartını tanıtamıyorsun sisteme işlemcin çok iyiyse 100fps civarı oynatabilir çokta performanslı olmaz ama dualboot yapabileceğin için istediğin zaman windows'a dönebilirsin.
Onu da geçtim NVIDIA ekran kartını tanıtmanın yolları var ama sağlıklı değil GPU'yu eline alabilirsin kartı modlaman gerek.
Hackintosh sistemler için eklemişlerdir herkeste mac cihaz yok kolay kolay önüne geçemezler muhtemelen injection methodu tespit edip yasaklama yapacaklar.MacOS da istemciye gömülü yapmışlar ayrı bişey kurmuyorsun kernelde değil Vanguard ben macOS kullanıyorum ama bir fark göremedim nasıl hwid atacak anlamadım
Benim ki dual boot Windows da benim pc hwid yediği için geçtim ve bayadır oynuyorum şimdi güncelleme geldi hala bir fark yok Birde macOS da donanıma erişmez bence çünkü Windows da direk işlemciye kuruyorsun macOS böyle bi kurulum yokHackintosh sistemler için eklemişlerdir herkeste mac cihaz yok kolay kolay önüne geçemezler muhtemelen injection methodu tespit edip yasaklama yapacaklar.
imperial nasıl ona göre id verification göndericemPrivate Suite alabilirsin anca 275€ fakat ref gerekiyor herkes durduk yerde beleşe ref olmaz sanmıyorum.
Ayrıca macOS'a gelse bile hacktinosh sistemler için gelecektir VDS işine internet değerlerin iyi değilse bulaşmanı önermiyorum. BGX'in kendi orjinal forumunda nasıl yapabileceğine dair bilgiler mevcut fakat günlüğü VDS'in 2.70€ civarıydı sanırım o paraya değmez, şahsi fikrimi soracaksan bütçe sorunun yok ise bulabilirsen ref olacak birini private suite geç ancak daha duyuru yeni yayınlandı kolay kolay windows'taki lite sürümü onun da altı olacak ban sorunları hemen patlak vermez 2-3 ay daha ekleme işlemleri sürecektir bu benim tahminim, yapabiliyorsan GPU'nu değiştir ver aylık 50$ AMD bir ekran kartı alabilirsin internette ufak bir araştırma ile hangi GPU'ların desteklendiği yazmakta ayrıyetten NVIDIA gpu'lara da macOS kurulabiliyor fakat ekran kartını tanıtamıyorsun sisteme işlemcin çok iyiyse 100fps civarı oynatabilir çokta performanslı olmaz ama dualboot yapabileceğin için istediğin zaman windows'a dönebilirsin.
Onu da geçtim NVIDIA ekran kartını tanıtmanın yolları var ama sağlıklı değil GPU'yu eline alabilirsin kartı modlaman gerek.
çöp external alma daha iyiimperial nasıl ona göre id verification göndericem
moruk PSVGnin kabulu cok zor burda ref var guvenilirse alıcam sadece cok iyi olmasına gerek yokçöp external alma daha iyi
ona o parayı vereceğine git ekran kartını sat amd çek macos kur bgx macos key al daha iyimoruk PSVGnin kabulu cok zor burda ref var guvenilirse alıcam sadece cok iyi olmasına gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?