Dostum internetin 15 mbps üstündeyse sana tavsiyem geforce now fakat valorant bulunmuyor fakat League of Legends gibi oyunları oynayabilirsin free sürümünde sıra bekliyorsun vdsye gelecek olursak vdsden oynamak mantıklı değilMesela pc im taşımadığı için valorant oynamak istiyorum bu mümkün mü mümkün ise ne yapmalıyım? bonus soru nvidia da bir premium özelliği varmış yani örnek veriyorum rx570 özelliği onu satın alınca o ekran kartınız varmış gibi sayılıyor Muş doğru mu hiçbir fikrim yok YouTube'dan tam bilgi alamadım
reis ekran kartım amd int kafeye gidip oynuyorum valoyu ama işte hergün para vermek biraz zorDostum internetin 15 mbps üstündeyse sana tavsiyem geforce now fakat valorant bulunmuyor fakat League of Legends gibi oyunları oynayabilirsin free sürümünde sıra bekliyorsun vdsye gelecek olursak vdsden oynamak mantıklı değil
Kanka her gün internet cafeye vereceğine parayı biriktir daha iyi bende internet cafeye gidip günlük 50-100 arası veriyordum ama topladım paramı PC aldım kendime kafa rahatreis ekran kartım amd int kafeye gidip oynuyorum valoyu ama işte hergün para vermek biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?