Benimde bildiğim kadarıyla kullanamasınMerhabalar,
Arkadaşlar ben Pikatel Airmax-101 adsl2+ modemi kullanmaktayım. Vdsl bağlantı kurduktan sonra bu modemle adsl hızı alabilir miyim yani 16mbps'i ?
Fazla araştırmadım burada kullanıp deneyimleyenler varsa cevaplarsa sevinirim.
Vdsl bağlantı sağlayıp sadece adslin desteklediği 16mbps'e kadar olan hızları kullanamıyor muyuz harbiden kötü oldu benim için. Teşekkürler arkadaşlar bilgilendirme için.Kullanamazsın.
Kanka vdsl ile adsl farklı bağlantılar fakat benim merak ettiğim şey, vdsl bağlantı kurup adsl modem ile bu vdsl bağlantıdan 16mbit hızı kullanabilir miyiz bunu merak ediyorum.nasıl kullanamıyor, vdsl ile adsl bağlantısı aynı, adsl'de çalışan modemin vdsl'de de çalışması lazım. fiber demiyor bakın vdsl diyor.
Öyle bir şey olmuyor. Eğer VDSL'e geçersen yazarsın olmuyormuş diye xdArkadaşlar araştırdıktan sonra öğrendim ki Vdsl bağlantıda Adsl modemi kullanabiliyormuşuz fakat modem adsl olduğu için max 16mbps hıza çıkabiliyormuş. Daha yüksek hız için modemi vdsl destekli almak gerekiyormuş. Hepinizin bilgisine.
Valla hocam internette aynı şekilde kullananlar varmış onlardan öğrendim. Sonuçta kablo değişmeyecek sadece hız yükselecek. Bir bakıma mantıklı geliyor . 1 hafta sonra geçiş yapıyorum vdsl'e bakalım adsl modemle kullanıcam yeni modem alana kadar o zaman kesinleşir her şeyÖyle bir şey olmuyor. Eğer VDSL'e geçersen yazarsın olmuyormuş diye xd
Ben onu merak ediyorum işte vdsl bağlantıda adsl modem kullanıp sadece adsl hızı almak istiyorum yani 16mbpsi sonuçta aynı kablo aynı tesisat tek sıkıntı yüksek hız.Alabilirsin kardeşim sadece vdsl hızı alamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?