Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuanda turknet kullanıyorum ve kesinlikle memnunum 100 mbps net veriyorlar hiçbir düşüş yaşamadım şimdiye kadar ping değerlerindede Herhangi bir bir artış yaşamadım sabit ping değeri var ve en iyi kısmıda bulunduğunuz bölgeye gigafiber isteyerek 1000 mbps internet sahibi olabiliyorsunuz tabi komşularınızında bu duruma razı olup internet sitesi üzerinden istemeleri lazım ne kadar çok kişi isterse okadar iyi ek olarak arkadaş kodu var türknet e sahip bir kullanıcının arkadaş kodunu kullanırsanız 1 ay ücretsiz interneti hem o hemde siz kullanabiliyorsunuz bir sınırı yok bu olayın ne kadar çok kişi o kadar ücretsiz internet. (**Benim kodu verebilirim istersen )
Ben de Dsmart kullanıyordum. Sözleşme biter bitmez koşa koşa Türknet'e geçtim kolay bir şekilde her hangi bir yere gitmeme gerek kalmadan benim için Dsmart sözleşmesini iptal edip kendine bağladılar, başlarda biraz kuşkuluydum internetten baktığımda çok fazla şikayet görüyordum fakat bu bizzat adamların biraz cahilliğinden kalma çünkü müşteri hizmetleri diye bir şey yok online işlemler üzerinden ticket açıyorsunuz onun üzerinden iletişim kuruyorsunuz. Bunu yapmalarının temel amacı fazla çağrı merkezi kurmadan kendi maaliyetlerini düşürerek kullanıcılarına verebileceği maksimum hizmeti vermeyi hedeflemiş bir şirket durumuna düşüyor. Kısaca belirtmem gerekirse Türknet Candır.
adsl kullanıyosan zaten vdsl bir lutuf sormana bile gerke yok geçmen için türknetin altyapı sorgulama özelliği var eğer şu an ki hızından daha iyiyse durma geç
Türknete ben de çok geçmek istiyordum fakat bizde de 81mbps destekliyordu. Ben superonline 100mbps kullanıyordum ve sabit alıyordum o hızı 110TL'ye. Türknete geçecektim fakat müşteri hizmetleri beni salak yerine koydu ve 81mbps 140tl bundan hızlısı yok vs tarzı şeyler söylediler bu yüzden geçmedim. Ben zaten 110 liraya 100mbps kullanıyorum 140tlye 81mbps kullanmak istemedim ve bunu inatla zorlamaları hoşuma gitmedi
Beyler bayanlar 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde Türknet bağlattım.Şimdi size sürecini ve değip değmeyeceğini anlatmak istedim.Bendeki Türknet Fiber ama alt yapı ttnet e ait
Not:20 Gündür kullanıyorum
Artıları:
+İnternet Çok Hızlı. normal 16 lık internetlere göre uçak gibi.Geçen xbox one ıma gün 1 gün içerisinde 70-80 gb lik oyun indirdim
+Online oyunlarda hiç ping sorunu yaşamadım.
+Akk faruta telefon dakikalarını falan internetten hemen görüntüleyebiliyorsunuz.
+Bende daha hiç kopma olmadı diyebilirim.
+Hattıma tanımlanmış internet 51 mbit (TTnet Böyle bir hız tanımını 59 tl ye hayatta yapmaz) +1000 dk yurt dışı dahil ev telefonu.
+Adamlarda paket diye bir olay yok hattından geçebilecek maksimum hız
neyse 59 tl ye hattına onu tanımlayıveriyor.
+taahüt yok istersen yarın iptal ettir.
Eksileri:
-TTNet altyapısı kullandığı için eğer büyük şehirde yaşamıyorsanız internetinizi eve bağlatmakta güçlük çekebilirsiniz.Benimki 20 günde bağlandı Bunun tek sorumlusu TTnetin kendisi.
-51 mbit densede benim hızım genellikle 30-40 arası oluyor.Belki kablosuz olarak test ettiğim içindir.
-Bir sorun yaşarsanız sorunun düzeltilmesi zaman alabilir.Bunun sebebi eğer istanbul ankara vb. büyük şehir haricinde yaşıyorsanız bu firmanın alt yapı sorunlarına ttnetin saha elemanlarının bakması.
Genel olarak büyük şehirde oturmuyorsanız internetin bağlanması aşamasında biraz sorun yaşayabilirsiniz . Ancak bağlandıktan sonra eğer fiber hat mahallenizde mevcutsa gerçekten internet kullandığınızı görüyosunuz hatta alışmanız bile gerekebiliyor.
Geçen bir oyun indireyim dedim 2.3 gb lik bir oyunu ben sigara içip gelene kadar indirmiş.Eksik mi indi acaba falan diye kafam karıştı Sonra açtım baktım harbiden inmiş.
Ttnette çalışan arkadaşımla sohbetimizde geçen bir olaydanda bahsetmek istiyorum.
+Kanka sizin bu standart internetinizin paketi neden daha pahalı ve Türk netinkinden daha yavaş.
-Biz küçük işletmelerden daha hızlı internet veremeyiz onlardan daha hızlı interneti ucuza vermemiz BTK tarafından yasaklandı.Bunun sebebi sektörde küçük işletmelere şans tanımak ve rekabet ortamını arttırmak.
1,5 yıldır kullanıyorum. Sadece geçen sene bayram tatiline denk gelen bir arıza oldu. Sonrasında arızayı 28. gününde çözdüler. Türk Telekom ile Türknet arasında ki iletişimsizlikten mi bilmem ama acayip mağdur olmuştum ve ulaşabileceğim kimse yoktu. Sadece mesaj atabiliyordum müşteri hizmetlerine. Bunun dışında bir sorun yaşamadım.
Bu arada 28 günlük arızayı fatura etmediler ama 2 günlük hizmeti fatura ettiler Özür bile dilemediler. 28 günlük eksik faturalandırmaya da müşteri memnuniyeti nedeniyle fatura edilmemiştir yazmışlar
Sitesinden alt yapı sorgulaması yapıp kontrol edebilirsin.Eğer kendi alt yapılarında isen muhtemelen çok memnun kalırsın.Ben 2 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
2 aydır kullanıyorum alırken hattımın 75 mbps desteklediğini söylediler 80 mbps net alıyorum hiç bir zaman düşme gibi birşey olmuyo (türk telekom aksine) hiç kesinti veya sorun yaşamadım gerçekten çok iyi tavsiye ederim aynı zamanda tahattüt olmadan uygun fiyatlı olması efsane ya
bu arada alt yapım türk telekom fakat türk telekomdan çıkmadan önce csgo pingime baktım ve şimdi tekrar bakıyorum turknet ile kesinlikle kaydadeğer iyileşme oldu 60-70 pingten 35-45 arası alıyorum çok çok nadiren ise 50
1 sene önce kullanmıştım 4 ay kadar internetim sürekli kesilip geri geliyordu modemi restleyince düzeliyordu adamlar sürekli ekip yolladı bir sürü şey yaptı aşırı derecede ilgilendiler ama sorunu çözemediler ben de interneti kapattım sonrasında benimle aynı modeme sahip olan bir adamın facebook postu geldi karşıma adamda da aynı sorun varmış frimware güncelleyince düzelmiş şimdi kablonetdeki tahütüm bitiyor türknet başvurusu tekrar yaptım ama korona olduğum için adamlar eve gelemedi bu sefer farklı modem ile tekrar deneyeceğim bağlattıktan sonra test edip güncellemeyi yazarım
valla ben 2 yıl önce ttnet ten türknet e geçiş yaptım geçiş esnasında ilgilenip bırakmıyorlar 2 yıldır ilgililer sağolsunlar.
Ayrıca ttnet te 16Mbbs internet kullanıyordum 8 9 arası veriyorlardı türknete geçiş yapınca 13 14 arası gidip geliyor bence geçmelisin.
her interneti kullandım türknet gerçekten işinin hakkını veriyor zaten bazı ünlü twitch yayıncılarına bile sponsor tavsiye ediyorum 150 lira verip berbat durumda internetin olacağına 300 lira verip türknet al (random sayılar atıyorum şuan) sorunsuz internet kullan.
Alt yapım yok Vodafone kullanıyordum. Berbat dı hep kasiyordu valoya girince pingim 100,200 görüyordu 2,3 kişi nete bağlanınca . Tahutum bitmeden Türk nete geçiş yaptım 700 civarı cayma bedeli ödedim değdi mi ever alt yapım olmamasına rağmen 65,70 arası alıyorum tavsiye ederim alt yapın var 100,200 görür diye düşünüyorum bir de gigafiber var Türk netin sunduğu alt yapın varsa o daha çok fazla etkiler
Almayı düşünüyorsan davet et kazan kampanyası var 1 ay ücretsiz bedava kullandiriyor düşünürsen dm atarsın ref linkini verebilirim ikimiz de kazanmış oluruz.