Vefat eden birisinin TikTok ve Instagram hesabı nasıl kapatılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostlar, yakınım vefat etti. Ailesi sahip olduğu 4 sosyal medya hesabını kapatmak istiyor. Bunların ikisi Instagram, ikisi TikTok. Avukat aracılığı ile savcılıkla falan görüştüler, savcılık bir şey yapamayız falan demiş. Bu hesapları kapatacak tanıdığınız ya da elinden gelen varsa bana site üzerinden mesaj atabilir mi? Konu hassas. Lütfen dürüst insanlar iletişime geçsin, teşekkürler.
Karşılığı verilecektir.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Allah rahmet eylesin. Instagram ve TikTok destekle görüşmeyi denediniz mi? Vefat eden yakınınızın, ölüm belgesini atarsanız muhtemelen hesabı kapatırlar diye düşünüyorum. Hesabı anıtlaştırmak istemeyin, doğrudan hesabı kapatmak istiyorum şeklinde belirtin.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Allah rahmet eylesin. Instagram ve TikTok destekle görüşmeyi denediniz mi? Vefat eden yakınınızın, ölüm belgesini atarsanız muhtemelen hesabı kapatırlar diye düşünüyorum. Hesabı anıtlaştırmak istemeyin, doğrudan hesabı kapatmak istiyorum şeklinde belirtin.

Denemedim, deneyeceğim. dönüş sağlarım. her ihtimale karşı konu aktif dönüşlere açığım yardımcı olabilecekler ulaşsın.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Denemedim, deneyeceğim.

Vefat eden kişinin, birinci dereceden yakını mısınız? Okuduğum kaynakta birinci dereceden yakını olması gerektiğini belirtiyor. Birinci dereceden yakını olup olmadığınızı da kontrol ediyorlarmış. Muhtemelen kimlik resmi atmanızı isteyeceklerdir.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Vefat eden kişinin, birinci dereceden yakını mısınız? Okuduğum kaynakta birinci dereceden yakını olması gerektiğini belirtiyor. Birinci dereceden yakını olup olmadığınızı da kontrol ediyorlarmış. Muhtemelen kimlik resmi atmanızı isteyeceklerdir.

Yakını ile kolayca iletişime geçerim. Onun rızası ile onun adına konuşurum mailde. Çok teşekkür ederim, kimlik resmi falan hallolur.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yakını ile kolayca iletişime geçerim. Onun rızası ile onun adına konuşurum mailde. Çok teşekkür ederim, kimlik resmi falan hallolur.

Rica ederim. Konuya geri dönüş sağlamayı da unutmayın.

GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bi tanıdığım yapıyor ulaşım sağlayın

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Allah rahmet eylesin , bi program vardı spam bot atıyordu ortalama 24 saat içinde spamdan yasaklatıyordu hesabı bulursam atacağım sana

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Allah rahmet eylesin destek mailleri olur onlara yazarsan yardımcı olurlar instagram varsa onlara ingilizce yaz

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun bu gibi durumlarda 1.derece yakınların belgeleri de istenecektir bilginiz olsun ben babasıyım annesiyim yada abisiyim demek işe yaramaz kardeşi veya neyi olduğunu gösteren bir belge isteyeceklerdir haberiniz olsun

Üye
2 HİZMET YILI
üst üste spam yemesi lazım anca öyle kapanır ben öylle yaptım

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@alahashe, son durum ne oldu? Konuya geri dönüş sağlar mısınız?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yok, ilgilenmiyorlar adamakıllı. Gönderdiğimiz belgeler kabul edilmiyor. Geç dönülüyor.
Dostlar, yok mu şu işi halledebilecek biri?

Durum ne hocam? Ölüm belgesi ile bir sonuç alamadınız mı? Ölüm belgesi en net kullanılan yöntemlerden biri. Kesin kapatıyor hesapları normalde. Tabii, hesap aktif olarak kullanılmıyor ise.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...