Youtube editleri 6-7 ay oncesinin dogrudur. Klipleri buraya koyamiyorum maalesef. Discord uzerinden ulasan olursa guncel klipleri discord uzerinden gonderebilirim.Güzel tanıtım fakat videolar çok uzun zaman öncesınden kalma gunceli var mı?
Script zaten en iyisi piyasanın hocam video olmasına da pek gerek yok.Güzel tanıtım fakat videolar çok uzun zaman öncesınden kalma gunceli var mı?
Global fiyatlandırma bu hocam tr için değil.Dostum tr parası ile sencede biraz pahalı değimi
Urunun sahibi isvicreli, bu sebepten dolayi isvicre frangi baz aliniyor.Dostum tr parası ile sencede biraz pahalı değimi
Ban durumu nedir risk var mı ve tr serveri için kullanılıyor mu
En son update bekleniyordu ama güncelleme atılınca giden zamanın telafisi yapılıyor compensated veriliyor hocam merak etmeyin.Şuan güncel mi hile ? Patch atmıstı lol galiba 2 gün önce falan ona göre alayim
Hocam sende güncel kullanıyorsun sanırım. Nasıl dt durumu ? Kullanıyorsan, kaç maç attın veya kaç maçta dt oldun ?En son update bekleniyordu ama güncelleme atılınca giden zamanın telafisi yapılıyor compensated veriliyor hocam merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?