11 Eyl 2020 #1 BigHomie^ B Master Uzman Üye Katılım 21 Kas 2018 Mesajlar 217 Tepki puanı 36 Ödüller 8 Yaş 25 7 HİZMET YILI Arkadaşlar selam programımı açanın HDD adresinin bir .txt dosyasına kaydetmesini istiyyorum yardım edin lütfen
Arkadaşlar selam programımı açanın HDD adresinin bir .txt dosyasına kaydetmesini istiyyorum yardım edin lütfen
11 Eyl 2020 #2 Nícolas Vitor N Onaylı Üye Katılım 7 Eyl 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 25 5 HİZMET YILI If you find something on the internet, some video, you know, pls, give me the link. thx
11 Eyl 2020 #3 MaxiBae M Uzman Üye Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 190 Tepki puanı 22 Yaş 32 6 HİZMET YILI Hdd adresi derken açarmısın ne olduğunu unuttum aşağıdaki kod ile dosyayı oluşturabilirsin ayrıca dosyayı oluşturduğunda dosya kullanımda olmaz. C#: System.IO.File.WriteAllText(Application.StartupPath + @"\veri.txt", "kaydedilecek text / veri", System.Text.Encoding.Default);
Hdd adresi derken açarmısın ne olduğunu unuttum aşağıdaki kod ile dosyayı oluşturabilirsin ayrıca dosyayı oluşturduğunda dosya kullanımda olmaz. C#: System.IO.File.WriteAllText(Application.StartupPath + @"\veri.txt", "kaydedilecek text / veri", System.Text.Encoding.Default);
11 Eyl 2020 #4 depp1894 D Onaylı Üye Katılım 9 Eyl 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 Yaş 29 5 HİZMET YILI int exactly to you mean by that?
11 Eyl 2020 #5 wampire46 W Onaylı Üye Katılım 30 Ağu 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 24 5 HİZMET YILI mean by that ?
11 Eyl 2020 Konuyu başlatan #6 BigHomie^ B Master Uzman Üye Katılım 21 Kas 2018 Mesajlar 217 Tepki puanı 36 Ödüller 8 Yaş 25 7 HİZMET YILI MaxiBae' Alıntı: Hdd adresi derken açarmısın ne olduğunu unuttum aşağıdaki kod ile dosyayı oluşturabilirsin ayrıca dosyayı oluşturduğunda dosya kullanımda olmaz. C#: System.IO.File.WriteAllText(Application.StartupPath + @"\veri.txt", "kaydedilecek text / veri", System.Text.Encoding.Default); Genişletmek için tıklayın ... güzel kanka bunu bi web sitesine kayıt edebilir miyim ? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
MaxiBae' Alıntı: Hdd adresi derken açarmısın ne olduğunu unuttum aşağıdaki kod ile dosyayı oluşturabilirsin ayrıca dosyayı oluşturduğunda dosya kullanımda olmaz. C#: System.IO.File.WriteAllText(Application.StartupPath + @"\veri.txt", "kaydedilecek text / veri", System.Text.Encoding.Default); Genişletmek için tıklayın ... güzel kanka bunu bi web sitesine kayıt edebilir miyim ? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
11 Eyl 2020 #7 MaxiBae M Uzman Üye Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 190 Tepki puanı 22 Yaş 32 6 HİZMET YILI BigHomie^' Alıntı: güzel kanka bunu bi web sitesine kayıt edebilir miyim ? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Kanka sanırsam filezilla verilerini kullanarak websitenin sunucusuna erişip updater.txt dosyasını güncelleyebilirsin.
BigHomie^' Alıntı: güzel kanka bunu bi web sitesine kayıt edebilir miyim ? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Kanka sanırsam filezilla verilerini kullanarak websitenin sunucusuna erişip updater.txt dosyasını güncelleyebilirsin.