Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
o zaman sende saf olmazmıydın çünkü sende herkezsin ?herkesin saf olmasını isterdim
olmayan para derken ne demek istediniz azizim ?sınırı olmayan para isterdim
sınırı olmayan yazdımolmayan para derken ne demek istediniz azizim ?
Çok adrenalin seven biri olmalısınız ModeratorümHayatımın aksine paralel olmasını isterdim.
Aksine çok kötü ve üzgün. O yüzden aksine bir paralel hayat istemiştimÇok adrenalin seven biri olmalısınız Moderatorüm
haddime değil ama sizi üzen durum nedir efendim ?Aksine çok kötü ve üzgün. O yüzden aksine bir paralel hayat istemiştim
Umarım düzelir hayatın bir insan olarak diliyorum bunuAksine çok kötü ve üzgün. O yüzden aksine bir paralel hayat istemiştim
Yaşın kaç bilmiyorum ama bunu her yaş gurubunda yapabilirsin dostum ne demiş yazar her yaş başlamak için uygun yaştırBen herkesten iyi bir yazılımcı olmak isterdim bütün yazılım dillerinii bilip kendime has bir yazılım dili yapma kapasitesini vermesini isterdim ve benim yazılım dilim herkesten daha iyi ve kullanışlı olmasını
Yazarın eline diline sağlık ama adamlar çok çalışmış ben şuan 18 yaşındayım çalışarak herkesten iyi bir yazılım dili çıkaracağımı düşünemiyorum . ondan önce çoğu dili bilmem gerekiyor buda dilleri öğrenip onlar üzerinde çalışmalar yapana kadar ömrüm yetmezYaşın kaç bilmiyorum ama bunu her yaş gurubunda yapabilirsin dostum ne demiş yazar her yaş başlamak için uygun yaştır
öyle düşünme kankam elbet biri elinden tutarYazarın eline diline sağlık ama adamlar çok çalışmış ben şuan 18 yaşındayım çalışarak herkesten iyi bir yazılım dili çıkaracağımı düşünemiyorum . ondan önce çoğu dili bilmem gerekiyor buda dilleri öğrenip onlar üzerinde çalışmalar yapana kadar ömrüm yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?