5 Nis 2020 #1 egxsy E Üye Katılım 4 Nis 2020 Mesajlar 10 Tepki puanı 1 Yaş 27 6 HİZMET YILI merhaba 000webhost üzerinden bir veritabanı açtım ve bunu visual studio projeme nasıl bağlarım localhost yerine " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " bunu yazmam mı gerekiyor? yazıyorum fakat olmuyor yardımcı olabilecek varmı?
merhaba 000webhost üzerinden bir veritabanı açtım ve bunu visual studio projeme nasıl bağlarım localhost yerine " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " bunu yazmam mı gerekiyor? yazıyorum fakat olmuyor yardımcı olabilecek varmı?
5 Nis 2020 #2 yasinpro12345 Seçkin Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 300 Çözümler 3 Tepki puanı 13 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Dostum My adminde sitenin dosyalarını indirebileceğin bir seçenek olması lazım veya direkt script attıysan sitene o attığın dosyarın içinde veritabnı klasörü vardır
Dostum My adminde sitenin dosyalarını indirebileceğin bir seçenek olması lazım veya direkt script attıysan sitene o attığın dosyarın içinde veritabnı klasörü vardır
20 Nis 2020 #3 ROOTRX ~$ iOS Modder Uzman Üye Katılım 21 Kas 2016 Mesajlar 222 Çözümler 2 Tepki puanı 64 Ödüller 9 9 HİZMET YILI YT'ta bunlarla alakalı milyonlarca video var. Ordan bakmanı tavsiye ederim.