Veteriner Kliniği İçin program yapmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
tabi başka şekilde çözümler de sunulacaktır ama sizin için en masrafsızı excel gibi gözüküyor. ilk başta çok karışık ama kullandıkça çok basitleşiyor. kısayolları öğrendiniz mi tamamdır :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Veteriner Kliniği için hasta sahibi,pet hayvan adı yaşı ırkı vb. bilgilerini kayıt altına alabileceğim. Belirlik yarş ve aylarda aşılamaları için aşı programı atayıp yapılanları kayıtlı tutabileceğim bir program yapmak istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan veya yardımcı olabilecek olan var mı? Herkese iyi akşamlar iyi forumlar.
programı yapacak biri mi lazım yoksa yardımcı mı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hatırlatma konusunda kullanabileceğiniz program bilmiyorum, affedersiniz ama eğer bu önemli bir konuysa ki öyle olduğunu sanıyorum, güvenilir bir arkadaşa program yaptırmanızı tavsiye ederim. isterseniz arkadaşımın babasıyla konuşabilirim kendisi yazılımcıdır belki size yardımcı olabilir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Eğer biraz araştırıp bilgi edinip excel de gelişirsen çok işine yarar bu konuda . Diğer uygulamalar hakkında pek bilgim yok ama exceli kullandım işini görür.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sana tavsiyem vaktini boşa harcama olur.Ama yinede istiyorsan visual basic ile halledebilirsin.Exe işleri felan öğrenmen çok zaman ister.Stack overflow veya github ta hazır ajanda kodları bulabilirsin büyük ihtimal ama kendine göre editleyebilirmisin bilemem.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nesne tabanlı programlama dersinde tam olarak bu konu hakkında bi proje yapmıştım ama verileri xml dosyası olarak bilgisayarda saklıyordu, siz verileri kendi bilgisayarınızda mı saklamak isterseniz yoksa online bir serverde mi? (Kendi bilgisayarınızda saklamanın kötü yanı bilgisayarınıza bişey olursa verilerde onunla birlikte gider, online olmasının kötü yanı server kiralama masrafı). İsterseniz sizin için bu programı yapabilirim.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
reis youtubede dersleri var ve gayette detaylı anlatılıyor bakmanı tavsiye ederim :)

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
makro ve excel le basit bir program yapabilirsin biraz visual basic ile ilave edip kendi programını yapman mümkün çok basit bir işlem ve günümüzde hazır kodlar zaten google de mevcut...20 sene önce aylarca kod yazıyorduk..bilgi çagındasınız biraz interneti araştırın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...