29 Haz 2016 #1 Smith S Üye Katılım 28 Haz 2016 Mesajlar 38 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Merhabalar. Benim bir film sitesi projem vardı. henüz taslak aşamasında. neyse.. Siteye ingilizce dizi falan ekleyeceğim ancak ekleyeceğim dizi de altyazı yok. ekstradan altyazı dosyası indirip bunları birleştirmem lazım, nasıl? iyice lafı uzattım. kısaca: dizipub sitesi gibi video hazır altyazılı olacak. nasıl?
Merhabalar. Benim bir film sitesi projem vardı. henüz taslak aşamasında. neyse.. Siteye ingilizce dizi falan ekleyeceğim ancak ekleyeceğim dizi de altyazı yok. ekstradan altyazı dosyası indirip bunları birleştirmem lazım, nasıl? iyice lafı uzattım. kısaca: dizipub sitesi gibi video hazır altyazılı olacak. nasıl?
29 Haz 2016 #2 LordHacker L Onaylı Üye Katılım 29 May 2016 Mesajlar 113 Tepki puanı 2 10 HİZMET YILI Bir sürü dosya var altyazı hakkına yaz google ye çıkar onları yaparsın kolay sen siteni yapmaya çalış
Bir sürü dosya var altyazı hakkına yaz google ye çıkar onları yaparsın kolay sen siteni yapmaya çalış
29 Haz 2016 Konuyu başlatan #3 Smith S Üye Katılım 28 Haz 2016 Mesajlar 38 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI LordHacker' Alıntı: Bir sürü dosya var altyazı hakkına yaz google ye çıkar onları yaparsın kolay sen siteni yapmaya çalış Genişletmek için tıklayın ... işte bana hemen lazım. birine iletmem gereken bir video var. ne diye aramalıyım.
LordHacker' Alıntı: Bir sürü dosya var altyazı hakkına yaz google ye çıkar onları yaparsın kolay sen siteni yapmaya çalış Genişletmek için tıklayın ... işte bana hemen lazım. birine iletmem gereken bir video var. ne diye aramalıyım.
30 Haz 2016 Konuyu başlatan #4 Smith S Üye Katılım 28 Haz 2016 Mesajlar 38 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI altta kalmış gibi..