- Moderatör
-
Render nedir kim bulmuştur neden bulmuşturSony Vegas Pro 15 Kulanıyorum Render Ayarlarını Biliyorsan Cok Basit Ve Kulanışlı
Render nedir kim bulmuştur neden bulmuştur
Düşman BaşınaBandicam kullan en temizi
Vala cok guzel program 1.5 yıldır kulanıyorum montaja gerek kalmıyor ama isine yarar montaj istiyorsan camtasia oneririmDüşman Başına
aga bandicam'da çok basit insan çok uğraşıyor bana göreVala cok guzel program 1.5 yıldır kulanıyorum montaja gerek kalmıyor ama isine yarar montaj istiyorsan camtasia oneririm
Eyw Vegas Pro 15 i indiriyorum denemelik.2.After effects
Daha fazla ayrıntılı, kendi bullet lookslarını yapabileceğin, flare black bars felan baya işe yarar, tavsiye ederim.
Benim bilgisayarda fps 23 düşürüyor ibişVala cok guzel program 1.5 yıldır kulanıyorum montaja gerek kalmıyor ama isine yarar montaj istiyorsan camtasia oneririm
Ben memnunum ama guzel program yararlı genede tabi isteyen istedini kulanıraga bandicam'da çok basit insan çok uğraşıyor bana göre
Ne demek kardeşimEyw Vegas Pro 15 i indiriyorum denemelik.
Benim bilgisayarda fps 23 düşürüyor ibiş
Benim 60 fps var max kayıtta baslayınca 40 fpsye dusuyor kasıyor ama hile actımda fps 30larda hic kasmıyor bi garipEyw Vegas Pro 15 i indiriyorum denemelik.
Benim bilgisayarda fps 23 düşürüyor ibiş
kararına saygım var elbetteBen memnunum ama guzel program yararlı genede tabi isteyen istedini kulanır
Aynen aga, yama felan hiç kastırmıyorduMc yi her turlu kaldırıyorda Gta vice city en iyisi :dd kasma donma 0 her turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?