Teşekkür ederim umarım işinize yarayacak birşeydir özellikle video edit yapıyorsanızGerçekten işe yarar paylaşımlardan biri. Like attım kardeşim
Rica ederim. Güzel günlerde kullanmanız dileği ile umarım beklediğiniz performansı müzikleri bulursunuzGerçekten çok iyi bir paylaşım işimi fazlası ile gorucek çok teşekkürler
Rica ederim iyi çalışmalar dilerim.Ben de böyle birşey arıyordum teşekkürler
Umarım işinizi görür. İyi çalışmalar iyi forumlar dilerimPaylaşım için teşekkürler telifli müzikler yüzünden kanalım ihbar yiyodu.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinBir like da benden eline sağlık
Edit yapanlar için yararlı olacaktır umarım.Ben hep SC kullanıyordum bilen vardır. Buda yararlı olmuş.
Evet galiba öyle olması gerekiyor, diğer şarkıları aratınca normal youtube üzerinden bazıları çıkmıyor, telifsiz müzikleri gösteriyor.Bu site sadece no-copyright'ları mı gösteriyor?
Umarım işinize yarar, daha sağlıklı daha güzel paylaşımlarda bulunacağım edit üzerine yönelik işe yarar şeyler araştırıyorum iyi çalışmalar diliyorum iyi forumlarPaylaşım mükemmel eline koluna sağlık hoşuma gitti site
Eyvallah kralRica ederim. Güzel günlerde kullanmanız dileği ile umarım beklediğiniz performansı müzikleri bulursunuz
İçeriğini bilemiyorum sadece telifsiz olduğu için işe yarar şeyler çıkar diye paylaştımguzel muzikler yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?