- Yasaklandı
-
Banlı Üye
| Anahtar | Tanım |
|---|---|
| ◄ | Sevinç tuşunu beş (5) saniye basılı tutun. Menü ekranda göründüğünde, OSD Menüsünü kilitlemek/kilidini açmak için her iki tuşu da 10 saniye basılı tutmaya devam edin.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
|
| ► | Sevinç tuşunu beş (5) saniye basılı tutun. Menü ekranda göründüğünde, Güç düğmesini kilitlemek/kilidini açmak için tuşu 10 saniye basılı tutmaya devam edin.
Giriş Yap
|
| ▲ | Cihaz açıldığında açılış ekranını görüntülemek/gizlemek için joy tuşunu beş (5) saniye basılı tutun.
Giriş Yap
|
knk menü tuşuna tıkla joystick gibi olan şeyle tüm ayarları karıştır bi şekilde sorunu ordan bulursun muhtemelen yap bence
buna bakacağım şimdi deniyorumAl bakalım aşağıdaki bilgi sana yardımcı olacaktır.
VX2468-PC-mhd Kısayol Tuşları
Kısayol Tuşları
Ekran Görüntüsü (OSD) Menüsü kapalıyken, kontrol paneli tuşlarını kullanarak özel işlevlere hızla erişebilirsiniz.
Anahtar Tanım ◄ Sevinç tuşunu beş (5) saniye basılı tutun.
Menü ekranda göründüğünde, OSD Menüsünü kilitlemek/kilidini açmak için her iki tuşu da 10 saniye basılı tutmaya devam edin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap► Sevinç tuşunu beş (5) saniye basılı tutun.
Menü ekranda göründüğünde, Güç düğmesini kilitlemek/kilidini açmak için tuşu 10 saniye basılı tutmaya devam edin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap▲ Cihaz açıldığında açılış ekranını görüntülemek/gizlemek için joy tuşunu beş (5) saniye basılı tutun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
denedim ama yok aynılarını yapıyorum defalarca osd lock yazısı çıkıp duruyor nerde yanlış yapıyor olabilirim kiAl bakalım aşağıdaki bilgi sana yardımcı olacaktır.
VX2468-PC-mhd Kısayol Tuşları
Kısayol Tuşları
Ekran Görüntüsü (OSD) Menüsü kapalıyken, kontrol paneli tuşlarını kullanarak özel işlevlere hızla erişebilirsiniz.
Anahtar Tanım ◄ Sevinç tuşunu beş (5) saniye basılı tutun.
Menü ekranda göründüğünde, OSD Menüsünü kilitlemek/kilidini açmak için her iki tuşu da 10 saniye basılı tutmaya devam edin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap► Sevinç tuşunu beş (5) saniye basılı tutun.
Menü ekranda göründüğünde, Güç düğmesini kilitlemek/kilidini açmak için tuşu 10 saniye basılı tutmaya devam edin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap▲ Cihaz açıldığında açılış ekranını görüntülemek/gizlemek için joy tuşunu beş (5) saniye basılı tutun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
maalesef arıyoruz halasorun çözüldümü acaba
bakıyorum dellendim lazım olunca sorun çıkartıyor böyle şeyler ya şaka gibi çok basit ama çözemedimknk tuşlarla kurcalaman lzm uğraş gerektiren birşey ama yapacak birşey yok belki googleden monitorun ismini yazıp kısayol tuşlarına bakabilirsin varsa tabi
Kullanım kitapçığında yazan osd menü kilitleme ve kilidi açma tuş süre ve kombinasyonlarını verdim , halen neyini yapamıyorsun onu anlayamadım ? o yazıdan ne anladın ve nasıl uyguladın da yapamadın anlatır mısın ?maalesef arıyoruz hala
Post automatically merged:
bakıyorum dellendim lazım olunca sorun çıkartıyor böyle şeyler ya şaka gibi çok basit ama çözemedim
menü tuşu ve güç tuşunu basılı tutuyorum olmuyor ilk menüye sonra güce basıyom yok güç tuşuna basınca ekran kapanıyo zaten başka ne kombanisyon kaldı ki aşağı yukarı sağ sol yapıyom basıp yine yok kapalıyken deniyom yine olmadıKullanım kitapçığında yazan osd menü kilitleme ve kilidi açma tuş süre ve kombinasyonlarını verdim , halen neyini yapamıyorsun onu anlayamadım ? o yazıdan ne anladın ve nasıl uyguladın da yapamadın anlatır mısın ?
MÜŞTERİ HİZMETLERİ:
Teknik bir talebiniz için bizimle doğrudan konuşmak isterseniz, aşağıdaki numaradan bizi arayınız; Çalışma saatlerimiz: Pazartesi - Cuma 9.00 - 18.00 (Resmi tatil günlerinde kapalıyız)
Firma Adı : KVK Teknik Servis Adres: Ankara Asfaltı Yanyol Orta Mah. Kanat Sanayi Sitesi A Blok Kat:2-3 Soğanlık/ Kartal - İstanbul Tel : 0216 451 9890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?