Selamlar, yeni bir monitörü size göstereceğim gerçekten çok ve çok güzel bir monitör
ViewSonic VX3258-PC-MHD 31.5" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör :
Kavisli ekranıyla gerçekten hoş bir görünümlü bu monitör AMD FreeSync™ ile gerçekten kesintisiz oyun deneyimi için ekran yırtılmalarını yada takılmaları engelliyor.
ayrıca film izlemek, oyun oynamak gibi eğlenceli uygulamalar için uygun ekran performansını sunan ViewMode™ ayarları bulunuyor.
Ayrıca monitörün ekranında herşey net ve detaylı bir şekilde yansıtılıyor.
Göz yorulmaları için Flicker-Free ve Blue Light Filter teknolojilerine sahip.
Ayrıca bana göre en iyi özelliği etkileyici sesleri, çift hoparlöre sahip olan bu monitör görüntü performansını etkileyici stereo seslerle destekleyerek eksiksiz bir multimedya özelliğine sahip.
Ürün biraz pahalı olsada gerçekten muazzam bu monitör dev indirimde = %34 indirim + %15 sepette + kargo ücretsiz
ViewSonic'in monitörleri gerçekten çok iyi kendim ViewSonic XG2405 144 Hz 1ms bu 165hz 1 ms ve gerçekten aradaki farkı hissetmediğinizi zannetsenizde çok taze pürüzsüz bir oyun zevki yaratıyor size yani aslında hissediyorsunuz veya psikolojik bilemiyorum bende yakın zamna içerisinde böyle birşey düşünüyorum özellikle Curved'e geçmeyi düşünüyorum açıkçası.