- Yasaklandı
-
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
bitmiyor tabi yoksa gangsta paradise koyardım her editegüzel tabiki ama şu varki muzikle bitmiyor bu olay
hangi edit programını kullanıyorsunbitmiyor tabi yoksa gangsta paradise koyardım her edite
premiere prohangi edit programını kullanıyorsun
Videoda birşey göremedim videoları kesip yerleştirmissin birde şarkı ?Son bir senedir video edit işleriyle uğraşıyorum maksat para kazanmak değil eğlenmek ve güzel projeler çıkarabilmek. Bu da onlardan biri görüşlerinizi merak ettiğim için buraya bırakıyorum zamanı olan arkadaşlar izleyip yorumlayabilir mi? Zaten 1 dakikalık bir video iyi seyirler dilerim.
niye ban yedigi belli olduVideoda birşey göremedim videoları kesip yerleştirmissin birde şarkı ?
Kanka vikingsleri 3 kere izleyip bitirdim sana tavsiyelerim şu olur, olay örgüsünü kaçırma hiç bir zaman, dizi yaa filmlerden edit yaptıgında bunlara ok dikkat ederler bide müzik cok sıkıntı bütün erkeksiliği öldürüyorSon bir senedir video edit işleriyle uğraşıyorum maksat para kazanmak değil eğlenmek ve güzel projeler çıkarabilmek. Bu da onlardan biri görüşlerinizi merak ettiğim için buraya bırakıyorum zamanı olan arkadaşlar izleyip yorumlayabilir mi? Zaten 1 dakikalık bir video iyi seyirler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?