Köyünde ki villaların resimlerini attırma banaBen gökdelende yaşıyorum olur mu?
burada adsense premium var tek gelirler bu forum oldugunu zaten düşünmüyorum fakat bu forumdan gelen paraylada her yönetici kişi başı 1 er villada yaşıyor olmalılar ki adsense premium ayda 100 200 bin kazanan insanlara verildigini düşünmüyorum daha çok gelir olmalı adsense tıklama başı 0.50 kuruş verse günde 5000 kişi tıklasa ayda x30 75.000 yapar ki en kötü ihtimal 5000 günde rahat 15k 20k tıklanma oluyordurdaha önce onlarca kez web sitesi açmış biri olarak, ki buna forum dahil, web sitelerinin hiçbir gelir kaynağı olmadığını söyleyebilirim. Yalnızca adsense geliri ve reklamlarla para kazanabilirsin. Sitede gördüğün gibi reklam neredeyse hiç yok. Hilelerin kullanıldığı dönemlerde tıklanan reklamlardan dolayı iyi paralar kazanmış olabilirler ancak villalar lüks arabalar alacak kadar kazandıklarını sanmam. ancak belki burası dışında farklı gelir kaynakları sayesinde lüks bir hayat yaşan adminler olabilir ancak olay tamamen buradan bağımsız. arkadaşınla adminlerin yaşantısını konuşmak yerine daha faydalı konuşmalar yaparsanız sizin için daha sağlıklı olur
forumda adsense premium olduğu kanısına nasıl vardın ? sence bu sitenin içeriği premiuma uygun muburada adsense premium var tek gelirler bu forum oldugunu zaten düşünmüyorum fakat bu forumdan gelen paraylada her yönetici kişi başı 1 er villada yaşıyor olmalılar ki adsense premium ayda 100 200 bin kazanan insanlara verildigini düşünmüyorum daha çok gelir olmalı adsense tıklama başı 0.50 kuruş verse günde 5000 kişi tıklasa ayda x30 75.000 yapar ki en kötü ihtimal 5000 günde rahat 15k 20k tıklanma oluyordur
Öncelikle senin adsense konuusunda bilgin olmadıgına emin oldum premium la normal adsense farkı sadece sayı kitle farkı kurallar adsensede premiumdada aynı ayrıca kural dışı site olsaydı normal adsensede olmazdı tıklama başı ne kadar söylede bilelimforumda adsense premium olduğu kanısına nasıl vardın ? sence bu sitenin içeriği premiuma uygun mu?
ayrıca tıklama başına 50 kuruş mu ? daha önce herhangi bir siteye adsense aldın mı sen kanka ? hepsini geçtim bu siteye bi gir bak günde 5000 tıklama alıyor olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?