- Yasaklandı
saten keyloger yerine trojen truva felan yazmıyorsa keyloger yoktur. saten site adminler tarafından postlar uygun bir şekilde kontrol edilip öyle veriliyor. yani sıkıntı cıkacağını sanmıyorum cıkarsa admin sorunu değildir saten gider dava acarsın olur biter. iyi günler dilerimSelamun aleyküm virüs total tarama yaptımda böyle hatalar verdi güvenilir mi değil mi cevaplarsanız sevinirim ? Ekli dosyayı görüntüle 7498
Knk ne zaman heçk yapıcaz dmde atamıyorum sana .Avast, Kaspersky, McAfee, Esed gibi virüs programları temiz demiş kullanabilirsin.
aga yapmışken rust ın kinide yapsanız hayrınızaKnk ne zaman heçk yapıcaz dmde atamıyorum sana .
kanka illeciler kullanır bunu hiledir hazır vermeyi oyundan atmaması için hareketi sağlıyor wlp kısmını atlayıcılar kullanır f1 ile başlatılır f3 ile kapanır yararlı ille kasanlar içinHazır botu ne ? Hile mi?
Anladım saol reiskanka illeciler kullanır bunu hiledir hazır vermeyi oyundan atmaması için hareketi sağlıyor wlp kısmını atlayıcılar kullanır f1 ile başlatılır f3 ile kapanır yararlı ille kasanlar için