Çözüldü Virüs total de böyle görünen bi program açtım sorun olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bilmeden bastım virüs totale attıgımda bunlar göründü bi sorun olurmu virüs taraması yapmak için hangi programı önerirsiniz

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    23.8 KB · Görüntüleme: 99
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    21.5 KB · Görüntüleme: 63
Çözüm
yemişim bu arada ne gibi sorun açar bu benim başıma
Çerezlerin gidebilir(örneğin tarayıcıdan steame girdiysen rat ı atan kişi çerezlerini kullanarak girebilir.) bastığın her tuş,girdiğin her site, tüm dosyalarına erişim sağlayabilir. eğer mikrofonun varsa seni dinleyebilir. Kullandığın ip üzerinden yasa dışı şeyler yapabilir. Bunlar rat ı atan kişiye kalmış artık. Art niyet aramak mantıklı. Bir an önce format at. Hesapların her şeyin gidebilir.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ne ararsan var anasını satayım... Görev yöneticisinden başlangıca bak bakiyim normal programlar dışında dikkat çekici bir program var mı. Rat yemiş olabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Temiz bir dosyada bu kadar false positive olamaz. Yani sıkıntılı. Düzgün bir anti-virüs ile taratın; Malwarebytes, Kaspersky deneyebilirsiniz. Harici olarak BitDefender kullanabilirsiniz. İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yemişim bu arada ne gibi sorun açar bu benim başıma
Çerezlerin gidebilir(örneğin tarayıcıdan steame girdiysen rat ı atan kişi çerezlerini kullanarak girebilir.) bastığın her tuş,girdiğin her site, tüm dosyalarına erişim sağlayabilir. eğer mikrofonun varsa seni dinleyebilir. Kullandığın ip üzerinden yasa dışı şeyler yapabilir. Bunlar rat ı atan kişiye kalmış artık. Art niyet aramak mantıklı. Bir an önce format at. Hesapların her şeyin gidebilir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...