Arkadaşlar benim bilgisayarımda bayadır olan bir program var ismi chromium.İnternette araştırdığımda virüs diye gördüm ama nasıl kaldırıldığını bilmiuorum.Virüs programlarına tarattığımda gözükmüyor.Bilgirayar ilk açıldığında ekrana 2 tane sekme çıkıyor,Chromiumla ilgili.Program kaldır ve değiştirdede gözükmüyor.Yardımcı olabilirmisiniz?
Virüs programın nedir acaba Sana Kaskpersky Antivirüs Programını önerebilirim Olmadı Esed32 antivürs programını önerebilirim Bunlarla tarat bakalım Malware virüsü olabilir dosyalarını kopyalabilir dikkat et En zor durumda Format at dostum önemli bilgilerini çalabilir
Kardeş Virüs Yada Trojanlar Bilgisayar Ve İşlemci Yönetiminde Gözükmese Bile Senin Bilmediğin Arka Plan Dökümanlarında Durur Bunu Silmen İçİn Bilgisayar Çalıştır Komutuna Regedit Yazıp Kayıt Defterinden Kendin Silmen Lazım Ancak Bu Şekilde Bu Ve Bunun Gibi Kalkmayan Aktivasyonları Silerbilirsin Sonraki Adımlar İçİn Yardımcı Olabilirim
bende adını bilmediğim bir virüs vardı böyle masaüstünde hep reklam felan çıkıyodu her dosyaya tıkladığımda reklam çıkıyodu,bende biglisayarı formatladım ama virüs hala geçmedi