farklı bir yerden oyun hilesi indirmek istedim. ve indirdim. ama dosyayı açmadan, virüstotal'a tarattım. Şu virüs ler çıktı. Trojan.Generic.Win32.995180 -- W32.AIDetectVM.malware2 -- Win/malicious_confidence_60% (W) bildiğim kadarıyla "keylogger" bilgisayarı ele geçirme, çalma için kullanıyor. ancak dosya da keylogger bulunamadı. yukarıya yazmış olduğum virüs'ler bulundu, bunlar bilgisayarıma zarar verir mi? cevap verirseniz sevinirim.
Zarar verir elbetde. Virustur. Sistem dosyalarini falan siler. Bilgisayarin dogru calismaz. Donma kasma falan artar. Bilgisayarin acilip kapanmasi. Herseye etki eder. Hile yuklerseniz bile antivirusu kapatmayiniz
oyun indirmiyorum, oyun zaten indirdim, Oyunun hilesini indiriyorum. demek istediğim "keylogger" bilgisayardkai tüm şifeleri görüp, çalmaya yarayan bir şey, ancak VirusTotal'e tarattığımda "keylogger" bulunmadı. Malware , Trojan ve ( malicious %60) bulundu. bunlar benim bilgisarımdaki şifreleri, bilgileri çalabilir mi?
oyun indirmiyorum, oyun zaten indirdim, Oyunun hilesini indiriyorum. demek istediğim "keylogger" bilgisayardkai tüm şifeleri görüp, çalmaya yarayan bir şey, ancak VirusTotal'e tarattığımda "keylogger" bulunmadı. Malware , Trojan ve ( malicious %60) bulundu. bunlar benim bilgisarımdaki şifreleri, bilgileri çalabilir mi?