- Yasaklandı
-
Allahtan2 yardım aldık demekı sende bukakrasan 2 yardımın karsıgı buymusulan ne yüzsüz adamsın dune kadar 2 pointer birleştiremiyordun şimdi gelmiş vb takıl diyorsun ben erdem dostum gerçekleri konuşmayalım istersen he nasıl name esp ile taç gizleme birleştiremeyen titanicyazık ya Acıyorum sana @Titanic
Yüzülükmü pekı sn olye diyorsan olye bakaım@Titanic yüzsüzlüğe gerek yok
@Titanic 2 yardım istedik diyorsun ben onu sana laf olarak söylemedim sen crackli halini istedin ki pointeri çalasın dostum ben bildirdim adama zatenYüzülükmü pekı sn olye diyorsan olye bakaım
Halim yamamı nerdede gördun kanıtla ozaman@Titanic 2 yardım istedik diyorsun ben onu sana laf olarak söylemedim sen crackli halini istedin ki pointeri çalasın dostum ben bildirdim adama zaten
bu arada sen vb taklıyordun unuttun heralde o hazır base olmasa halin yaman
Yarın işin Düşer bence de tartışmaHalim yamamı nerdede gördun kanıtla ozamanneyse bunu senle tarstımsıcam dostum buradan.
hilede kurt yeteneği e basınca net framework hatası veriyor neden (oyunda basıyorum)Açıklamada yazıyor kardeşim ilk sayfaya gel orda link var Konuyu okuyup yorum at
Paylaşmana gerek yok, her türlü cracklerler zaten, çoktan pointerin içinden geçmişlerdir kafanı yorma. Ek olarak, crackliyemeseler bile, özelliği açmadan bilinmeyen açtıktan sonra değişen taratarak rahatlıkla pointeri bulabilirler. Bir kaç güne yayılır pointer Good JOB. Lamerlikte yeni bir çağ başlattınız
@nader11ndeu adam ce engellemiş akıl etmiş onuPaylaşmana gerek yok, her türlü cracklerler zaten, çoktan pointerin içinden geçmişlerdir kafanı yorma. Ek olarak, crackliyemeseler bile, özelliği açmadan bilinmeyen açtıktan sonra değişen taratarak rahatlıkla pointeri bulabilirler. Bir kaç güne yayılır pointer Good JOB. Lamerlikte yeni bir çağ başlattınız
Kırması 10sn güzel kardeşim, onuda akıl edebilmiş mi arkadaş. Çoktan içinden geçtiler pointerin çoktan çaldılar, paylaştılar hatta dün forumda@nader11ndeu adam ce engellemiş akıl etmiş onu
Kırması 10sn güzel kardeşim, onuda akıl edebilmiş mi arkadaş. Çoktan içinden geçtiler pointerin çoktan çaldılar, paylaştılar hatta dün forumda
Ölüyor Gözükürsünüz ama yöneticiye ölme yazar ve bir süre sonra yöneticiyi odadan atar? ODADAN ATMA SIRASINDA BİZ ÖLÜYOR MUYUZ SIK SIK BÖYLE
Paylaşılan pointler tırt adam TeamKıll Pointeri vermişKırması 10sn güzel kardeşim, onuda akıl edebilmiş mi arkadaş. Çoktan içinden geçtiler pointerin çoktan çaldılar, paylaştılar hatta dün forumda
Kardeşim VirüsTotal Konuda lütfen saçma yorumlar yapma !La olum bune trojan gibi bişey var aq hata veriyo durupdururken
Sorunları gidermekle meşgulum kardeşim v3.0 da düzeltilecek tüm sıkıntılar !wolf abality basınca net framework hatası veriyor neden acaaba bilen var mı ??
eywHayırlı olsn efso
Önemli değil kardeşimTeşekküler hile için @ArtistNeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?