Anlıyorum....BAN YEME RİSKİ FAZLA ÖZELİK AÇMICAM İSİM GÖSTERME VE SEKMEME
ban riski yokturBan yeme riski varmı????
yaramaz dıye bılıyorumAcaba Latinde Olurmu?
Peki Bilgi İçin Sağolyaramaz dıye bılıyorum
bı oncekı konusunda var sanırım resorce ıle ılgılı vıdeoya ben log alıyorum rescue hacker var fakat diyerlerine göre farklı bi isim deyişikliliği söz konusu bi video çeksen isim değiştirmeyle ilgili sana zahmet
saol bakacağımbı oncekı konusunda var sanırım resorce ıle ılgılı vıdeo
cogu hılede vırus avrdır zaraşı olup olmadıgını sorman laızmvirüs total biraz garip gözüktü virüs yok demi
kardeşim bu log sisteminde hilenin ismini değiştirmen yeter sağ tıkla yeniden adlandır de ve kafana göre bişey yaz ! Not : Sende log vernesinin sebebi başka bir hileden kaynaklanıyor olabilir bukadar kısa sürede fix atamazlar !ya ben log alıyorum rescue hacker var fakat diyerlerine göre farklı bi isim deyişikliliği söz konusu bi video çeksen isim değiştirmeyle ilgili sana zahmet
Hilenin Tüm Özellikleri Konuda Mevcut !Hilede Dövme Varmı lütfen var diyin allah içn
Canın 0 Olması garip o sorunu gidermiştik ama ışık çıkmasının sebebi sizin Inventory açtığınızda ahh hatası yememeniz içindir !Hilede Sorun Yok fakat ölüm oyununda sadece name esp ve hs açmama rağmen bi kere öldükten sonra canım 0 oluyor ve sanki karakter hack açmışım gibi karakterimden değişik ışıklar vs çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?