Hileyi açtığım anda pc kendi sesini kapatıyor açıyorum ondan sonra internet explorer açılıyor bişeyler çıkıyor elleyemiyorum kapatılmıyor internet explorer uyarısı fln geliyor. sonra sesli bir müzik sesi falan geliyor. 2 gündür birşey yoktu şimdi olmaya başladı neden böyle ??
burdaki yorumları okuyorm cıden yası 12 olan kardeslerımz mumnkunse kulanmasın burda adam bi emek vermiş hic bi sorun yokur sorunsuz çalşmaktadır zahmet edip video ızlerseniz hiç bi sorun olmadıgını gorceksınız
Aga hileyi açtığım zaman internet explorer hataları geliyor pc'nin sesi kapanıyor değişik müzikler geliyor şu karılı oyun reklamlarındaki ses geliyor neden böyle ?
Aga hileyi açtığım zaman internet explorer hataları geliyor pc'nin sesi kapanıyor değişik müzikler geliyor şu karılı oyun reklamlarındaki ses geliyor neden böyle ?
Kardeşim eline koluna sağlık güzel olmuş. Ama bir sorun var, belli ki formda web browser kullanmışsın, dllyi indirmek için olduğunu düşünüyorum. Bu da bazı hataların oluşmasına sebep oluyor. Script suspend özelliğini açarsan hataları en aza indirirsin